Паста з креветками та овочами

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Приготувати вишукану вечерю зі смачним соусом і лише на одній пательні можна всього за 15 хвилин.

Смачна їжа зазвичай асоціюється з довгими приготуваннями після, яких залишається купа брудного посуду. Але я маю в запасі рецепт, який здатен розвіяти цю хибну думку. Бо ж приготувати вишуканий обід чи вечерю можна лише на одній пательні. Не вірите? Давайте перевіримо разом.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 200 г спагеті або будь-яких макаронів;
  • 150 г очищених креветок;
  • 150 мл вершків 10-15%;
  • 50 г оливок;
  • 20 г сиру пармезан;
  • 1 болгарський перець;
  • 3 гілочки синього базиліку;
  • сіль;
  • окріп для відварювання пасти.

ПРИГОТУВАННЯ ПОКРОКОВО: 

1. Пасту, креветки, нарізаний болгарський перець, оливки і базилік викладаємо у пательню з широким дном. Пасту заливаємо окропом, щоб вона швидше пом'якшала і повністю помістилася в пательню. Вода повинна покривати наші інгредієнти, проте багато рідини не лийте. Краще додати трохи згодом, якщо макарони вберуть усю воду раніше, ніж зваряться.

паста з креветками, для блогів_1
фото: Bene Gusto

2. Додаємо сіль за смаком та куштуємо. Якщо макарони приготувалися, вливаємо до пательні вершки, перемішуємо і варимо 2-3 хвилини. Посипаємо тертим пармезаном і ще раз перемішуємо, соус стане в'язкішим.

паста з креветками, для блогів_2
фото: Bene Gusto

Така смакота готується лише за 15 хвилин. Це набатаго швидше, ніж чекати доставку піци після складного робочого дня.

ВІДЕОВЕРСІЯ РЕЦЕПТУ:

Смачного! 

Залиште свій коментар

Вибір редакції