Печиво з горіховою пастою

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Готується таке печиво за лічені хвилини і виходить дуже ніжним та ситним.

Таке печиво з горіхової пасти — суперкорисний перекус без глютена, будь-якого борошна і цукру взагалі. Можете в таке повірити? Спершу я думала — вийде якась геть неїстівна "підошва", але ні — якраз навпаки. Це печиво виходить дуже ніжним, пухким та ситним.

Я трішки переробила оригінальний рецепт на свій лад і вуаля — ділюся ним з вами. Ще один безперечний бонус цього печива — готується за лічені хвилини.

Вам знадобиться:

  • 200 г горіхової пасти;
  • 3 столові ложки меду;
  • 2 яйця;
  • 0,5 чайної ложки соди;
  • 1 чайна ложка кориці;
  • 100 г сирого очищеного насіння;
  • 100 г родзинок;
  • 2-3 с. л. кокосового борошна (можете перемолоти в блендері стружку).
  • дрібка солі.
Печиво з горіховою пастою, для блогів_2
instagram.com/jb_foodphoto

Приготування.

1. Я навіть не знаю, що писати у цьому пункті, бо приготування такого печива елементарно просте. Всі складники перемішуєте міксером до однорідності кілька хвилин. Тісто має повільно стікати з ложки. Як буде зарідке — додайте ще столову ложку кокосового борошна.

2. Духовку нагрійте до 180°C. Столовою ложкою викладіть печиво на деко.

3. Випікайте 8-10 хвилин. Готовому дайте вистигнути. І не бійтесь соди у цьому рецепті. Її чудово погасить мед і жодного запаху не буде.

Печиво з горіховою пастою, для блогів_3
instagram.com/jb_foodphoto

Смачного!

Більше рецептів читайте тут: instagram.com/jb_foodphoto

Залиште свій коментар

Вибір редакції