Персики та сливи на грилі з сиром дорблю

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Смак цієї страви змусить вашу шкіру покритися мурашками і забути на деякий час про все на світі.

Перед тим, як приїхати на природу, ми спочатку збираємося три години, потім добираємося туди дві години, а потім розпалюємо вогнище — до цього моменту ми зазвичай вже голодні. Тому, поки вугілля прогорає, треба приготувати якусь закуску.

Давайте візьмемо персик, сливи, сир і швидко зробимо страву, яка зможе вгамувати наш голод. Впевнений, поєднання сиру з персиком і сливою змусить вашу шкіру покритися мурашками і забути на деякий час про те, що шашлик буде готовий ще зовсім не скоро.

Час підготовки — 10 хвилин.

Час приготування — 3 хвилини.

Вам знадобиться:

  • слива — 5 шт.;
  • персик — 5 шт.;
  • розмарин — 2 гілочки;
  • сир дорблю — 50 г.

Приготування:

1. Сливи і персики добре помийте, розріжте навпіл і вийміть кісточки. Сир дорблю покришіть на невеликі шматочки. Взагалі ви можете використовувати будь-який сир з блакитною пліснявою. Якщо хочете отримати більш ніжний смак — використовуйте сир горгонзола.

2. У половинки слив і персиків викладіть шматочки сиру і гілочки розмарину. Особисто мені подобається хвойний присмак розмарину. Якщо вам хочеться чогось більш нейтрального — візьміть чебрець.

3. Перекладіть персики і сливи на вогонь буквально на кілька хвилин. Подавайте закуску гарячою. Приготувати цю страву ви можете і вдома в духовці.

Декілька порад:

  • Ми звикли, що сир з блакитною пліснявою — це в основному тільки закуска до вина. Але він чудово доповнює безліч продуктів, з ним можна приготувати багато різних страв — закусок і салатів.
  • Спробуйте поєднувати такий сир з яблуками, грушами, горіхами і медом. Доречним буде його присутність в зелених салатах зі шпинату, в поєднанні з салатом ромен або з іншою зеленню.
  • Сир можна покришити, а можна приготувати заправку для салату, розтопивши його в невеликій кількості теплих вершків або оливкової олії.

Готувати — це просто!

Більше рецептів на klopotenko.com, а також в ефірі Cніданку з 1 + 1 і Сніданок. Вихідний

Залиште свій коментар

Вибір редакції