Панкейки з карамелізованими яблуками

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Такі млинці завжди виходять дуже ніжними та ароматними.

Панкейки з соковитими пряними яблуками завжди виходять дуже ніжними і приємно пахнуть корицею. До них обов’язково варто заварити свіжого чаю, а ще можна закутатися у плед і їсти їх на терасі, це в ідеалі, звичайно, чи просто вийти на балкон. Тут головне, щоб млинчики були ще гарячими, а чай привабливо парував із філіжанки.

Тепер у вас є рецепт ідеального ранку. Обов’язково скористайтеся!

Яблучні панкейки, для блогів_8
instagram.com/alonka_good

Інгредієнти:

  • 180 г борошна;
  • 125 мл молока;
  • 1 яйце;
  • 180 г яблучного пюре;
  • 1 ч. л. розпушувача;
  • 1 ч. л. кориці;
  • 3 ст. л. цукру;
  • 2 ст. л. олії;
  • дрібка солі.

Для карамелізованих яблук:

  • 2 яблука;
  • 1,5 ст. л. лимонного соку;
  • 50 мл води;
  • 50 г цукру;
  • 1 ст. л. меленої кориці;
  • ½ ч. л. мускатного горіха;
  • 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю;
  • 1 ч. л. ваніліну.

Приготування:

1. Щоб приготувати яблучні панкейки, злегка збийте яйце з цукром і сіллю до їх повного розчинення. Додати в суміш молоко і яблучне пюре. Добре вимішати до однорідності.

2. Пюре з яблук можна приготувати заздалегідь. Для цього взяти кілька цілих яблук, очистити їх від шкірки, розділити на 4-6 частин і викласти на деко. Запікати до м'якості у розігрітій до 200 градусів духовці, протягом 20-30 хвилин накривши фольгою. Потім перебити блендером або перетерти через сито до однорідної гладкої консистенції.

3. Далі у тісто просіяти борошно з розпушувачем, додати корицю і ретельно перемішати. В кінці додати олію або розтоплене вершкове масло, вимішати.

4. Панкейки слід обсмажувати на антипригарній пательні без додавання олії. Перевертати після утворення красивої золотистої скоринки.

5. Подавати зі сметаною, карамеллю, повидлом або карамелізованими яблуками, які також можна приготувати в домашніх умовах. Для цього варто з яблук зняти шкірку і нарізати кубиками, змішати їх з цукром, корицею, ваніллю, кукурудзяним крохмалем і краплею лимонного соку та варити до загустіння близько 4-5 хвилин. Готову масу викласти поверх яблучних панкейків і можна подавати до столу.

Яблучні панкейки, для блогів_9
instagram.com/alonka_good

Смачного!

Більше рецептів читайте тут: instagram.com/alonka_good

Залиште свій коментар

Вибір редакції