Пюре для гарбузового лате

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Це досить незвичний продукт, у якому поєднались запашна кориця, імбир, кардамон і ніжний печений гарбуз.

Відкриттям року для мене стало гарбузове лате. Воно виходить густим та ароматним — неймовірна смакота.

На фото до цього блогу у головній ролі — гарбузове пюре зі спеціями для лате. Це досить незвичний продукт, у якому поєднались запашна кориця, імбир, кардамон і ніжний печений гарбуз. Розбавляєте все це багатство кавою й молоком і отримаєте ідеально ніжну та багату на аромати та текстуру каву. 

Вам знадобиться:

  • 200 г запеченого або звареного гарбуза;
  • 100 г цукру;
  • 1 чайна ложка моленої кориці;
  • 0,5 чайної ложки гвоздики;
  • 0,5 чайної ложки імбиру;
  • 0,25 меленого кардамону.
Гарбузовий лате, для блогів_2
instagram.com/jb_foodphoto

Приготування:

1. Гарбуз чистите, нарізаєте кубиками та запікаєте у розігрітій до 180 духовці 20-25 хвилин. Можете зварити і гарненько процідити — буде швидше. Робимо пюре блендером.

2. Додаємо до пюре інші складники, варимо 5-7 хвилин постійно помішуємо. Пюре готове.

3. На чашку лате знадобиться десь 2 чайні ложки сиропу, 100 г молока та 70-100 г кави.

Насолоджуйтесь!

Більше рецептів читайте тут: instagram.com/jb_foodphoto

Залиште свій коментар

Вибір редакції