Салат із запеченого буряка, руколи та сиру фета

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Головною особливістю цієї страви є те, який ефектний вигляд вона має на святковому столі.

Це надзвичайно легкий, смачний і корисний салат, а поєднання смаків у ньому приємно вас здивує. Головною особливістю цієї страви є те, який ефектний вигляд вона має на святковому столі. Насичені кольори буряка та зеленого листя руколи точно привернуть увагу гостей. Це те, що потрібно після зимових свят.

Інгредієнти:

  • буряк — 3-4 штучки;
  • рукола;
  • сир фета — 250 г;
  • волоські горіхи;
  • оливкова олія;
  • лимон.
Салат з буряка і фети, для блогів_2
instagram.com/yakim_foodphoto

Приготування:

1. Буряк помити, завернути у харчову фольгу та запекти за 200°C до м'якості. Охолодити.

2. Викласти подушку з руколи у салатник.

3. Порізати на кубики запечений буряк та сир фета, покласти зверху на руколу.

4. Підсушити горіхи на пательні і додати до салату.

5. Приготувати соус для заливки: оливкова олія, сік половинки лимона та сіль. Полити зверху на салат.

Салат з буряка і фети, для блогів_1
instagram.com/yakim_foodphoto

Смачного!

Більше рецептів читайте тут: instagram.com/yakim_foodphoto

Залиште свій коментар

Вибір редакції