Салат з гарбуза з фетою і апельсинами

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

У цій страві чудово поєдналися солодкість гарбуза, помірна кислота апельсину і ніжність солоної фети.

Як ви вже зрозуміли, то всередині мене живе експериментатор, який не дає ані хвилини спокою. Цього разу він вирішив проекспериментувати з гарбузом і апельсином і, мушу зізнатися, поєднання вийшло дуже незвичайним.

Солодкість гарбуза, помірна кислота апельсину і ніжність солоної фети чудово поєдналися на одній тарілці. І якщо ви хочете нових смакових відчуттів, то давайте мерщій його готувати.

Час підготовки  25 хвилин.

Час приготування  10 хвилин.

Вам знадобиться:

  • сир фета — 100 г;
  • гарбуз — 200 г;
  • апельсин — 1 шт.;
  • часник — 1 шт.;
  • базилік — 1 зубчик;
  • оливкова олія — 2 гілочки;
  • чорний перець за смаком.

Приготування:

1. Гарбуз очистіть від шкірки і наріжте великими кубиками. Викладіть шматочки гарбуза на застелене пергаментом деко і збризніть оливковою олією. Запікайте гарбуз з 1 зубчиком часнику в розігрітій до 200 градусів духовці доки він не стане м'яким.

Салат з гарбуза, для блогів_1
klopotenko.com

2. 150 г сиру фета наріжте невеличкими кубиками. Щоб сир не сильно кришився, коли ви будете його різати, змочіть лезо ножа у воді.

Салат з гарбуза, для блогів_2
klopotenko.com

3. З апельсина зніміть цедру за допомогою дрібної терки. Потім виріжте філе з апельсину. Для цього потрібно його очистити від шкірки і вирізати м'якоть між плівок за допомогою ножа.

Салат з гарбуза, для блогів_3
klopotenko.com

4. На тарілку викладіть шматочки гарбуза, сиру фета і філе апельсина.

Салат з гарбуза, для блогів_4
klopotenko.com

5. Додайте листочки базиліка й апельсинову цедру. Полийте салат оливковою олією (1-2 ст. л.) і приправте свіжомеленим чорним перцем і сіллю за смаком.

Салат з гарбуза, для блогів_5
klopotenko.com

Готувати — це просто!

Більше рецептів на klopotenko.com, а також в ефірі Cніданку з 1+1 і Сніданок. Вихідний

Залиште свій коментар

Вибір редакції