Справжній пломбір з двох інгредієнтів

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Для приготування пломбіру в домашніх умовах не потрібно багато зусиль, проте результат вас вразить.

Надворі тривають спекотні дні, тож саме час охолоджуватися морозивом. Я поділюся з вами дуже простим рецептом літнього десерту.

Для приготування пломбіру в домашніх умовах не потрібні спеціальні пристрої чи хитрі технології. Проте результат вас вразить. Отож, не гаймо часу та скоріше до роботи.

Інгредієнти:

  • 500 мл вершків жирністю 33%;
  • 200 г згущеного молока;
  • 1 ч. л. ванільного цукру (за бажанням).

Час підготовки: 15 хвилин.

Час приготування: 8-12 годин.

Приготування покроково:

1. Вершки виливаємо до миски та збиваємо за допомогою вінчика або міксера. Додаємо ванільний цукор та згущене молоко, добре перемішуємо.

Пломбір, для блогів_2
фото: Bene Gusto

2. Перекладаємо в порційні формочки у формі ескімо або у великий лоток. Накриваємо і ставимо до морозильної камери до повного застигання. Процес займе приблизно 8-12 годин. Додатково перемішувати під час застигання не потрібно.

Пломбір, для блогів_1
фото: Bene Gusto

Готове вершкове морозиво можна подавати з шоколадом, улюбленим топінгом або просто їсти ложкою.

Відеоверсія рецепту:

Смачного!

Залиште свій коментар

Вибір редакції