Суп з сочевиці з овочами

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Ця страва потішить не лише смаком, але й кольорами, а завдяки великій кількості спецій неодмінно зігріє.

Цей вегетаріанський суп може стати порятунком для вашої фігури після святкових наїдків. Він потішить не лише смаком, але й кольорами, а завдяки великій кількості спецій неодмінно зігріє. Готується така страва дуже швидко.

Вам знадобиться:

  • пів склянки червоної сочевиці;
  • 1 невелика морквина;
  • 3-4 кубики замороженого шпинату;
  • сік половини лимона;
  • чайна ложка коріандру, куркуми, кмину та солодкої паприки;
  • 1 столова ложка посіченого дрібно свіжого кореня імбиру;
  • 2 столових ложки топленого вершкового масла;
  • 0,5-0,7 літра води;
  • зелена цибуля, гарбузове насіння, петрушка, сіль — за смаком.
Суп з сочевиці з овочами, для блогів_3
instagram.com/jb_foodphoto

Приготування:

1. У каструлі з товстим дном розігрійте масло, додайте всі спеції. Помішуючи прогрійте пару хвилин.

2. Додайте промиту сочевицю, імбир та моркву, порізану на дрібні кубики.

3. Варіть 10-15 хвилин, доки сочевиця не розвариться.

4. Додайте шпинат. Після закипання варіть ще 5-7 хвилин.

6. Витисніть сік з лимона і додайте до супу, посоліть. Дайте закипіти.

7. Присипте зеленню, насінням і смакуйте.

Суп з сочевиці з овочами, для блогів_1
instagram.com/jb_foodphoto

Смачного!

Більше рецептів читайте тут: instagram.com/jb_foodphoto

Залиште свій коментар

Вибір редакції