5 добрих різдвяних комедій

5 добрих різдвяних комедій

Фото: ТСН.ua

Ці стрічки обов'язково створять атмосферу свята і подарують настрій усій родині.

Під час різдвяно-новорічних свят хочеться розслабитися, відпочити, побути з близькими та рідними людьми, насолодитися затишком. Тому ми пропонуємо вам добірку щирих, добрих комедійних фільмів для всієї родини, що піднімуть настрій, примножать тепло і світло, якого так не вистачає взимку. Приготуйтеся — буде весело і водночас зворушливо.

"СІМ’Я НАПРОКАТ" (англ. Borrowed Hearts)

Режисер: Тед Котчеф

Рік виходу: 1997-й

Країна виробництва: США, Канада

Маленька Зої вірить в ангелів, мріє, щоб тато був поряд і жити у власному будинку всією сім’єю. І ось напередодні Різдва, прогулюючись з мамою, Зої бачить великий, справжній будинок, де живе молодий підприємець Сем. А він саме намагається приміряти на себе роль зразкового сім’янина… Можливо, тепер мрії Зої стануть реальністю?

Потрібно вірити в дива і власну мрію, навіть, якщо життя показує свої темні сторони.

"СІМ’ЯНИН" (англ. The Family Man)

Режисер: Бретт Ретнер

Рік виходу: 2000-й

Країна виробництва: США

Джек Кемпбелл — успішний кар’єрист, що навіть на Святвечір не спішить йти додому, порівняно зі своїми партнерами по бізнесу. Колись він кинув свою дівчину на ім’я Кейт, обравши шлях власних амбіцій. Аж ось доля дарує йому можливість побачити інше життя… Як цей випадок вплине на нього і чи змінить це його думку про власне життя?

За роль у фільмі "Сім'янин" у 2001 році Теа Леоні, що зіграла Кейт, була відзначена кінопремією "Сатурн" в категорії "Найкраща акторка".

"ПЕРЕЖИТИ РІЗДВО" (англ. Surviving Christmas)

Режисер: Майк Мітчел

Рік виходу: 2004-й

Країна виробництва: США

А що може статися, якщо ти маєш багато грошей і багато безпосередності, але не маєш, з ким святкувати Різдво? Правильно — ціла пригода! Така історія трапилася з Дрю, якого грає Бен Аффлек. Дрю потрапляє в будинок свого дитинства, де вже мешкають інші люди, які не дуже раді чужому гостю… Що з цього вийде? Дивимося!

"ВІДПОЧИНОК ЗА ОБМІНОМ" (англ. Holiday)

Режисер: Ненсі Меєрс

Рік виходу: 2006-й

Країна виробництва: США

Затишна різдвяна комедія про те, що щастя можна знайти будь-де і водночас, що воно — всюди. Аманда й Айріс, що живуть в різних країнах, переживають власну життєву драму. Вони знаходять одна одну в інтернеті для обміну житлом на різдвяні канікули. Ось тут починаються справжні пригоди і драми — як і має бути на відпочинку!

Зібрання розкішних акторів (Кемерон Діас, Кейт Вінслет, Джуд Лоу, Джек Блек) і дотепний гумор подарує гарний настрій і налаштує на святкування.

"ЛЮБІТЬ КУПЕРІВ" (англ. Love the Coopers)

Режисер: Джесси Нельсон

Рік виходу: 2015-й

Країна виробництва: США

Люди народжуються в сім’ях, що утворюють великі родини. Кожний член родини — окремий маленький острів бажань, прагнень, амбіцій. І як непросто інколи цим окремим острівкам домовитися одне з одним, достукатися одне одного… Купери за традицією збираються всією величезною родиною на Святвечір навіть не здогадуючись, що ця святкова вечеря змінить кожного з них назавжди…

Фільм вартий перегляду вже тому, що має незвичайну структуру оповіді, чудову плеяду акторів і глибоку думку, що змушує озирнутися: "Суєта суєт. А щастя перебуває так близько, на відстані витягнутої руки".

Повʼязані теми:

Наступна публікація