"Гола правда" — очищення правдою через кохання

"Гола правда" — очищення правдою через кохання

Фото: ТСН.ua

Ця стрічка подарує в День Святого Валентина веселий безтурботний настрій та нагадає про цінність тих, хто поруч.

У переддень свята Святого Валентина в український прокат вийшла комедійна стрічка режисера Олександра Біляка — "Гола правда". Основний сюжет фільму відбувається протягом одного дня на відкритті нового розважального клубу — Андрій (Дмитро Ступка) запрошує друзів до Одеси показати свою нову власність.

Серед друзів присутня його дівчина Єва (Поліна Василина) та шестеро друзів Ксюша (Ольга Арутюнан), Костя (Андрій Джеджула), Свєта (Слава Камінська), Славко (Євген Ламах), Віта (Ксенія Мішина) та Вова (Богдан Юсипчук). Усі вони дуже різні, кожен зі своїми бажаннями, амбіціями та таємницями… найголовніша фішка клубу — детекторрум — кімната з унікальним і надточним пристроєм — детектором брехні. Друзі вирішують протестувати одне одного, але очевидно, ніхто не уявляв, що кожен з них опиниться під прицілом викриття своєї, власної інтимної правди.

Основний акцент зроблений на діалогах. Тобто це жанрова класична розмовна комедія. З кожною подальшою хвилиною стрічки до кульмінації діалоги жвавішають, напруга кожної секунди зростає. Інколи ловиш себе на думці, що ти в театрі на спектаклі, а не в темному залі в кіно. Лише завдяки монтажу згадуєш, що все ж знаходишся перед великим екраном.

Родзинки, справжнього еротичного настрою привносить у фільм Слава Камінська, яка грає роль повії Свєти. Втім, еротичних сцен ви не побачите. Але Слава у цій ролі постає так званою "Євєою-спокусницею", не лише своїм досить відвертим виглядом, а й відпускає найбільш еротичними, дотепними жартами, наскільки дотепними вони можуть бути взагалі в такому жанрі.

Ця комедія змушує замислитися про те, хто поряд з нами, наскільки добре ми відчуваємо свого партнера, а також про важливість бути щирими, не боятися говорити про свої бажання та почуття. Бо не існує других половинок, а є цілісні особистості, які мають говорити, домовлятися одне з одним, ділитися бажаннями заради комфортного існування разом.

Отже, цей фільм — чудова можливість для поціновувачів легких комедій провести час з коханою людиною чи друзями, підзарядитися хорошим настроєм цього вікенду. А ще кінострічка подарує хороший настрій і віру в справжнє кохання.

Повʼязані теми:

Наступна публікація