Як пережити останній Супермісяць у 2016-му році

Як пережити останній Супермісяць у 2016-му році

Фото: Reuters

Нинішній Супермісяць – ідеальний час для загадування бажань.

У ніч проти 14 грудня над Землею зійде останній цьогоріч Супермісяць. І хоча він буде не таким потужним із езотеричної точки зору, як його попередники у жовтні та листопаді, все ж ця ніч також буде магічною.

Супермісяць – явище не астрономічне, адже Місяць стане величезним лише візуально, та забувати про його магічний вплив не варто. Попередні періоди Супермісяця змушували землян замислитися над своїми страхами і недоліками, які під час темної ночі із величезним місяцем могли піднятися із глибини душі на поверхню. Тому поради стосовно того, як пережити Супермісяць, стосувалися більше роботи над собою та певних застережень – варто було зачаїтися, не робити різких рухів і просто перечекати, поки закінчиться цей нелегкий період. До того ж Супермісяці у 2016-му році нерідко підсилювалися або затемненнями, або ще якимось важливими точками у році, такими як, приміром, Геловін.

Нинішній Супермісяць поєднається із досить позитивним явищем з погляду езотерики – метеоритним потоком Гемінід, що сприяє здійсненню бажань. Посилить магію сьогоднішньої ночі і повня, а також майбутнє зимове рівнодення, яке відбудеться 21 грудня.

Тому ввечері і вночі, а Супермісяць над Україною вступить у свої права близько другої ночі за Києвом, висловлюйте свої бажання, причому вголос! Не бійтеся ховати їх у надрах своєї душі і голови, не ховайте їх, нехай Всесвіт, який сьогодні прихиляє вухо до Землі, чує щирі бажання вашого серця. Тільки не загадуйте щось, що має допомогти комусь іншому. Побудьте трішки егоїстами і подумайте про власний розвиток та власні бажання, якими б вони не були: побутовими чи екзотичними, банальними чи дивними, маленькими чи великими.

Якщо все-таки соромитеся власних бажань і не хочете їх озвучувати, спробуйте уявити їх. А якщо вам важко уявляти у кольорах, візьміть аркуш паперу чи блокнот і зробіть так звану карту бажань – запишіть бажання і доклейте до написів роздруковані з інтернету картинки чи вирізки з журналів. Головне, не бійтеся мріяти.

Найкраща магія – найпростіша, тому дозвольте сьогодні вашим бажанням вийти на поверхню. Висловлюйте їх будь-яким доступним вам способом, уявляйте у своїх бажаннях звуки, барви, доторки. Тоді вони стануть опуклими, живими і захочуть прийти та бути у вашому житті. А зірки потоку Гемінід тільки підсилять ваші бажання.

Хочете додати ще більшої особливості цій магічній ночі? Одягайтеся тепло, беріть термос із ароматним чаєм і вибирайтеся туди, де небо буде чистим і можна буде побачити ледь не кожен метеорит, який падатиме. Але зауважте – Супермісяць буде таким яскравим, що може затьмарити навіть метеорити.

Гарного вам Супермісяця!

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на  facebook  і слідкуйте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація