Перший веcняний зорепад: як правильно загадувати бажання

Перший веcняний зорепад: як правильно загадувати бажання

Перший веcняний зорепад: як правильно загадувати бажання

Фото: Giphy.com

Зорепад у період нового Місяця можна використати для приваблення у своє життя грошей та кохання.

Нещодавно розпочався період першого весняного зорепаду під назвою Ліриди. Він пов’язаний із сузір’ям Ліри, яке досить легко знайти на небосхилі жителям північної півкулі — воно розташоване поруч із Північним Хрестом (сузір’я Лебедя), а однією з найяскравіших його зірок є біло-блакитна Вега.

Ліриди триватимуть до 25 квітня, а пік зоряного потоку припаде на 20-22 квітня. Це зорепад зі змінною інтенсивністю, тому важко сказати, скільки зірок, що падають, можна буде побачити на піку його потоку — двадцять чи вісімдесят. 

Зорепад є традиційним часом для загадування бажань. А цей буде ще й підсилений періодом нового Місяця. Тому, чим відповідальніше у цей період поставитися до своїх бажань, тим більшою є ймовірність їхнього втілення у життя.

Що варто зробити у цей період:

1. Вирушіть за місто. Прихопіть намет, розведіть багаття і цілу ніч за чашкою гарячого чаю з термоса спостерігайте за зірками та загадуйте найсокровенніші бажаня.

2. Усамітніться, запаліть свічку білого або блакитного кольору і загадайте бажання. Його можна озвучити, наприклад, звертаючись до неба. Перед цим варто сконцентуватися лише на бажанні, аби Всесвіт чи Бог вас почули. Далі задмухайте свічку, а ще краще — погасіть її за допомогою спеціального свічника, щоб не образити сили вогню.

3. Уявіть, що ваше бажання вже здійснилося, поводьтеся так, наче ви отримали бажане, щоб "зааркатини" сили небес та схилити їх на ваш бік.

4. Заведіть своєрідний "місячний блокнот", куди будете записувати бажання та сни. Нотатник має бути красивим, а папір — білим, так він символізуватиме силу та щирість ваших бажань. Записуйте їх до блокноту і не показуйте його нікому, поки загадане не справдиться.

5. Поставте на ніч на підвіконня склянку з водою — так, щоб на неї потрапляло місячне сяйво. Вранці випийте воду і уявіть, що вас переповнюють місячні сили, а ваш дім сповнений щастя.

Гарного вам зорепаду та здійснення бажань!

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на facebook та стежте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Життя зірок
Наступна публікація