Перший зорепад у 2018-му: як не проґавити свій шанс на здійснення бажань

Перший зорепад у 2018-му: як не проґавити свій шанс на здійснення бажань

Після Супермісяця для людства розпочався сприятливий час для загадування та здійснення бажань у цьому році.

На початку січня мешканці Землі мають змогу помилуватися першим із трьох найпотужніших метеорних потоків, які можна буде спостерігати 2018 року. Зорепад стартував ще напередодні Нового року і закінчиться на Різдво, а ось його пік, коли можна побачити чи не найбільшу кількість летючих зірок, припадає саме на ніч проти 4 січня, тобто сьогоднішню.

Цей метеорний потік має назву Квадрантиди. Зірки "випадають" із сузір’я Волопаса. Частина зірок із Волопаса раніше входила до сузір’я Стінного Квадранту, яке чомусь не користувалося популярністю в астрономів. Але саме завдяки цьому сузір’ю у метеорний потік отримав свою назву. Найкраще зорепад спостерігати у Північній півкулі із 11 години вечора і до світанку, отже, таку нагоду — якщо погода буде ясною — сьогодні мають і українці.

Зорепад — це чудовий час для загадування бажань, адже вони матимуть неабиякі шанси втілитися у реальності. Супермісяць, який зійшов на небі у ніч проти 2 січня, ніби відкрив магічні небесні ворота, і зорепад тільки підсилить цей ефект.

Тому нагадую кілька "правил поведінки", щоб ваші бажання, загадані під час зорепаду, таки дісталися небес:

  1. Оскільки після повні розпочався період місяця, що зменшується, варто загадувати бажання, які допоможуть позбутися чогось чи когось, що отруює ваше життя. Це можуть бути шкідливі звички, хвороби, зайва вага чи людина, яка постійно викликає у вас негативні емоції. Додайте до виголошення такого бажання (не забувайте, що всі бажання ви маєте вимовити вголос) прибирання в оселі із думками про "вигнання", й ефективний результат на енергетичному рівні вам гарантований. Але також пам’ятайте про те, що без ваших активних дій будь-які бажання чи плани не втіляться у життя.
  2. Загадувати бажання варто про себе. Додайте дрібку здорового егоїзму і перестаньте думати про те, що потрібно рідним та близьким. Під час чарівної ночі зорепаду потурбуйтеся про реалізацію саме ваших мрій у 2018 році.
  3. Не варто сумувати, якщо протягом ночі ви не побачите жодної летючої зірки, адже в езотериці більш важливим є саме явище і його енергія, аніж спостереження за ним. Якщо не будете виглядати зірок, спробуйте уявити, як місячне і зоряне сяйво пронизує вас наскрізь і оточує теплом, любов’ю, натхненням і гармонією. Після такої зоряної купелі сміливо загадуйте бажання, здійснення яких вам важливе у 2018 році.
  4. Уявляйте бажане так, наче воно уже стало реальністю. Не бійтеся мріяти. Заберіть із думок негатив, загадуючи бажання під час зорепаду.

Одягайтеся тепло під час спостереження за зорепадом і нехай здійсняться ваші навіть найсміливіші мрії!

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на facebook і стежте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація