Секс і вогонь: як відсвяткувати Вальпургієву ніч

Секс і вогонь: як відсвяткувати Вальпургієву ніч

Фото: ТСН.ua

У ніч проти Першотравня відьми злітаються на шабаш, то чому нам, жінкам, не побути трішки відьмами?

За кілька днів для українців традиційно розпочнеться черговий період весняно-польових робіт і свято живота у вигляді поїдання шашликів, – попереду травневі свята. Насправді українці з давніх-давен гучно святкували перші травневі дні, щоправда, ці гуляння носили сакральне значення.

Ніч проти 1 травня називається Вальпургієвою ніччю (усю правду про 1 травня - читайте у цьому блозі). Традиційно вважається, що саме у цю ніч відьми злітаються на численні Лисі гори по всій Європі на свої святкування під керівництвом самого нечистого. В основі цих вірувань ще давніше свято, ніж Вальпургієва ніч – Белтайн.

Це свято кельтського походження, яке найбільше відзначалося у ранньому Середньовіччі. Його аналоги святкували на території всієї Європи. Донині схожі святкування влаштовують в Англії, Німеччині, Австрії, Чехії, Словакії, скандинавських та європейських країнах.

Аналоги Белтайну святкували і в Україні. Але ритуали цього дня з часом змістилися із травня на Зелені свята і Купала, коли палять багаття, вшановують сили природи та поринають у сексуальну свободу.

У християнські часи це язичницьке свято було витіснено церковними святами: близьким за датою Великоднем, святом Святого Хреста і днем святої Вальпургії, від якої, власне, і походить назва Вальпургієвої ночі.

На Белтайн жінки традиційно влаштовували магічні обряди, щоб земля гарно родила. Вони вибиралися на ритуали вночі і, оголені, танцювали, затискаючи між ногами палицю або мітлу – такий собі фалічний символ. Танцюючи, вони підстрибували, що й породило міф про польоти відьом на мітлах.

Белтайн – це не лише свято закликання родючості для землі, це ще й свято кохання, сексу та вогню. Древні вважали, що саме у цю священну ніч боги кохаються, щоб колесо року могло і далі крутитися, а діти народжуватися. Тому й люди намагалися повторювати цієї ночі дії богів, віддаючись плотським утіхам.

Вогню у ніч з 30 квітня на 1 травня приписують магічні і очищаючі властивості. Наприклад, древні кельти цієї ночі розпалювали два багаття і проганяли між ними худобу, аби вони були захищені під час випасів на природі.

Тому щоб поринути у магію цієї ночі скористайтеся наступними порадами:

  1. Проведіть цю ніч на природі. Коли вже влаштуєтеся в наметі,прислухайтеся до усіляких лісових звуків та шерехів, впустіть всередину себе розуміння того, що ви частинка природи і, якщо жити у гармонії із нею, то ніякі сезонні депресії вам не будуть страшні. Обіймайтеся з деревами, наповнюйтеся їх енергетикою. Якщо ж ніч у лісі вас лякає, – влаштуйте пікнік із друзями вдень 30 квітня і відсвяткуйте чергове оновлення природи.
  2. Розпалюйте багаття. Довіртеся цієї ночі своїм первісним інстинктам і стрибайте через багаття разом із друзями, розповідайте байки довкола вогню і підкладайте дров до вогнища протягом ночі. Танцюйте під музику чи просто у тиші. Не бійтеся рухатися і показувати у танці свої дикі бажання. Думайте про внутрішній вогонь, який надихає кожного із нас на нові звершення. Не забувайте про те, що саме вогонь і його підтримування раніше рятувало сотні життів.
  3. Оточіть себе фалічними символами. Раніше на Першотравень дерево або стовп, який і символізував чоловічу гідність бога, прикрашали різнокольоровими стрічками: білими як чоловіче сім'я, червоними, мов жіноча менструальна кров, і зеленими, що символізували саму природу. Тому можна створити власне травневе дерево. А якщо ви не соромитеся своїх бажань і фантазій, сміливо вирушайте до секс-шопу за новими "ґаджетами" у вигляді фалічних символів.
  4. Приготуйте святкові страви з афродизіаками, щоб побалувати коханих. Нехай це буде щось пікантне і особливе. Разом складіть список мрій та планів на літо. Загадайте бажання у Вальпургієву ніч, або Белтайн, і воно обов'язково здійснити, якщо докласти до цього зусиль.
  5. Кохайтеся. Любіть шалено цієї ночі одне одного, розповідайте про найпотаємніші бажання та виконуйте їх, піддайтеся шалу сексу. Якщо ж ви зараз одні, то ця ніч, - чудовий час для того, щоб дослідити власне тіло.

Солодкої вам Вальпургієвої ночі бажань! 

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на facebook і стежте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація