Секс та здійснення бажань: як пережити літнє сонцестояння

Секс та здійснення бажань: як пережити літнє сонцестояння

Фото: ТСН.ua

День літнього сонцестояння – магічний час, тож не втрачайте свій шанс на здійснення мрій і чудовий секс.

21 червня – день літнього сонцестояння, час перемоги світла над темрявою. Сонце досягає піку своє активності і настає найдовший день і найкоротша ніч у році. Після літнього сонцестояння, або сонцевороту, як його здавна називали в народі, дні починають ставати коротшими, тому здавна день літнього сонцестояння вважали часом, сповненим особливою магією.

Насправді 21 червня – це і є прадавнє, справжнє Івана Купала, яке із приходом християнства "перебазувалося" на 7 липня, а тому поступово втратило свій сакральний зміст, перетворившись на таку собі версію "дня Нептуна".

Період сонцевороту – це магічний час поклоніння воді, вогню і Сонцю, час еротики та сексу, період здійснення найпотаємніших бажань. У дня літнього сонцестояння чимало назв, адже його святкувало чимало народів по всій Європі: середина літа, Літа, День сонця, Іванів день тощо. День літнього сонцестояння логічно продовжує радісні святкування збільшення тепла та сонячних днів, які починаються ще у Вальпургієву ніч.

"А навіщо робити певні ритуали у дні сонцестоянь, рівнодення, повні тощо?" – запитаєте ви. Відповідь проста: древні вірили, що колесо року не буде крутитися, а цикли природи змінювати один одного, якщо магічними ритуалами не допомагати цьому процесу.

Тому скористайтеся порадами нижче, щоб втілити у життя мрії, магічно пережити день літнього сонцестояння та допомогти природі оновитися.

1. Стрибки через багаття у день літнього сонцестояння – це вікова традиція. Але для чого ж стрибати через багаття? Така забава необхідна для очищення, позбавлення від усього поганого та отримання нових сил. Якщо ви шукаєте другу половинку або хочете позбавитися від негативної енергії – сміливо вирушайте до лісу чи річки, розводьте багаття та стрибайте через нього – хочете наодинці, а хочете – із друзями. Для ритуального вогнища найкраще обирати дубові гілки. Тільки не забудьте про пожежну безпеку.

2. Наступний ритуал пов'язаний із Сонцем та його рухом. Чимало народів у день літнього сонцестояння скидали із високого пагорба вогняні колеса. Звісно, зараз у нас немає такої можливості. Тому ви можете змайструвати із гілок колесо і вкинути його у багаття. У той час як полум'я буде потихеньку згасати, подумайте про те, чому вогонь – символ нового начала, що нове ви хотіли б принести у своє життя і який період ви можете назвати "сонцем в зеніті".

3. Усі знають про традицію пошуку судженого за допомогою вінків, які юні дівчата опускають на воду. У ніч літнього сонцестояння можна скористатися особливою магією, коли двері між світами, реальним та містичним, прочиняються, завдяки чому загадане бажання має більші шанси стати реальністю. Та навіть якщо ви не "в активному пошуку", зробіть із ароматних літніх трав та квітів вінок, прикріпіть до нього свічку й спустіть на воду. Такий плавучий вогник віднесе ваше бажання до зірок. Цей красивий ритуал неодмінно надихне вас на нові звершення і втілення мрій у реальність.

4. Рослини у період сонцевороту сонцестояння володіють особливою магією, тож можна вирушити на пошуки квітки папороті. І хоча ця рослина розмножується спорами, а тому її квітки просто не існує, все-таки можна скористатися чарівністю цієї рослини. Папороть приносить успіх, тому назбирайте сьогодні її листя, висушіть як гербарій та носіть із собою, наприклад, у робочому блокноті, щоб привабити удачу.

5. Найпікантніше – на десерт. День літнього сонцестояння – це час для фантастичного сексу, адже саме у ніч літнього сонцестояння українці та інші народи збиралися у гаях, у лісах та луках коло води, щоб утворювати священні пари для плотських утіх. Комусь після такої ночі вдавалося зберегти пару на все життя. Тому не стримуйте себе, влаштуйте зі своїм партнером сексуальний марафон, а якщо вам хотілося спробувати щось особливе, наприклад, тантричний секс, але ви соромилися про це сказати, то нині – найкращий час для подолання комплексів і чуттєвих відкриттів.

Гарного вам літнього сонцестояння!

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на  facebook  і стежте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація