Таропрогноз 6-12 квітня: що карти нам віщують

Таропрогноз 6-12 квітня: що карти нам віщують

Фото: ТСН.ua

Вважається, що перші карти з’явилися ще в стародавніх Індії та Китаї, а до Європи потрапили через подорожі арабів.

Люди грають у карти з давніх-давен, проте використовувати їх для пророкування майбутнього розпочали зовсім нещодавно. Тому скористайтеся такою можливістю.

Вважається, що перші карти з’явилися ще в стародавніх Індії та Китаї, а до Європи потрапили через подорожі арабів. Проте більш популярною, хоча й хибною, є версія про те, що карти з’явилися у Європі разом з ромами. Якби там не було, карткові ігри стали дуже популярними і на їх основі і виникли карти Таро, — спочатку як гра, а потім — як енциклопедія символів.

Наприкінці ХІХ та у ХХ столітті езотерики знову звернулися до карт Таро у якості джерела мудрості, пророкування майбутнього та порад. Саме за останніми я і пропоную звернутися до карт Таро протягом прийдешнього тижня.

ПРОГНОЗ ТАРО НА КОХАННЯ

Цей тиждень схарактеризує карта Таро під назвою "Самітник". Вона говорить про те, що, попри те, чи ви живете разом з партнером, чи зараз самотні, варто для початку навчитися довіряти самому собі та своїм відчуттям. Створіть границі у своїх стосунках з оточенням і не дозволяйте іншим нав’язувати ті моделі поведінки, які вам не до душі.

У цей кризовий час для того, щоб навчитися бути з іншими, потрібно передовсім опанувати мистецтво самотності. Йдеться не про одинокість, а про те, що варто усамітнюватися, відступати назад, мовчати, аналізувати власні відчуття і почуття для того, щоб знайти сили потім рухатися вперед.

Помізкуйте над тим, коли ви востаннє мовчали і просто спостерігали за тим, що відбувається. Не варто зараз метушитися, як муха в окропі, зупиніться і видихніть. В тиші зберіться з думками про те, що робити далі. Для того, щоб ясно побачити свій шлях, вам знадобиться трішки часу, при цьому вам слід залишатися вірним собі.

ПРОГНОЗ ТАРО НА РОБОТУ ТА КАР’ЄРУ

Прийдешні сім днів у сфері роботи і кар’єри чудово можна описати за допомогою карти Таро, яка має назву "Повішений". Ця карта говорить про те, що настав час чимось пожертвувати. Езотерики вважають, що міфологічно ця карта має зв’язок з скандинавським богом Одіном, який дев’ять днів висів повішеним на світовому дереві та пожертвував одним оком, щоб отримати безкінечну мудрість. Тому ми всі разом маємо чимось пожертвувати, щоб отримати у майбутньому щось більше на заміну.

Нині потрібно пожертвувати певними очікуваннями або застарілими поглядами на проблему, щоб рухатися далі, а не зупинитися на досягнутому. Змиріться з тим, що ви потрапили між молотом і ковадлом. Змініть ваші усталені твердження про життя, переверніть їх з ніг на голову.

Ми щодня можемо зробити поворот до світлого майбутнього, але всіма силами оминаємо цей момент. Коли, як не в кризу, прийшов час нарешті його зробити. Навіть, якщо вам здається, що на вашій шиї затягується петля, не намагайтеся розв’язати конфлікт силою. Будьте терплячими і все зміниться.

ПРОГНОЗ ТАРО НА ФІНАНСИ

Наступні сім днів квітня у нашому прогнозі описує карта під назвою "П’ятірка жезлів". Вона говорить про зміни і зайву метушню. Вас очікує суворий іспит на міцність, проте ви не можете його уникнути. Покажіть, на що ви здатні, зробіть все, що у ваших силах. Сприймайте нинішню кризу як можливість для росту, зрілості і демонстрації того, на що ви здатні. Проявіть себе, наберіться сміливості, поміряйтеся силами з обставинами.

Саме ця карта Таро нагадує й про нестабільність періоду, втрату твердого ґрунту і соціальних гарантів. Попри все фінанси самі собою не з’являться. Йдеться про битву за фінансову вигоду, битву за багатство. Той, хто шукає, завжди знайде шлях до фінансового успіху.

Повʼязані теми:

Наступна публікація