Таропрогноз на 4-10 травня: що зірки нам віщують

Таропрогноз на 4-10 травня: що зірки нам віщують

Фото: ТСН.ua

У Таро поєдналися прадавня мудрість та сучасне прочитання карт, тому скористайтеся їхніми важливими порадами протягом тижня.

У колоді Таро - 78 карт, якщо враховувати ще й карти у перевернутому положенні, то кількість їх значень зростає до 156 ймовірних. Якщо врахувати, що сусідство карт теж впливає на значення карткового розкладу, то кількість значень зростає до 25 тисяч.

Проте ці 25 тисяч значень залежать ще й від місця у картковому розкладі, в якому, припустимо є від 1 до 10 і навіть більше карт, то ми маємо уже понад 250 тисяч варіантів. Відповідно, майстерність таролога або читача Таро (так говорити значно коректніше - Ред.) залежить від вміння трактувати ці всі варіанти у різних позиціях. Тому скористайтеся порадами карт на прийдешній тиждень.

ПРОГНОЗ ТАРО НА КОХАННЯ ТА СТОСУНКИ

Наступні сім днів у сфері кохання та любові буде описувати карта Таро під назвою "Трійка кубків". Ця карта — представник так званих молодших арканів, які є у розкладі не такими важливими як старші аркани, які вказують на більш доленосні речі у житті.

Ця карта говорить про те, що скоро може настати такий період у вашому житті, під час якого вам доведеться поділяти ваші почуття не з однією людиною, а з невеличкою групою людей або колективом. Ця карта розповідає про те, що протягом цього тижня вам потрібно навчитися ділитися своїми почуттями, оптимізмом, радістю з іншими.

Неважливо, з ким ви плануєте ділитися своїми почуттями — з друзями чи колегами по роботі, проте ця карта свідчить, що потрібно розвивати та емпатію, й навчитися не носити свої почуття всередині себе, але й навчитися розповідати про них.

Якщо вас захопили важкі часи, то потрібно не соромитися просити моральної й не тільки підтримки колективу та друзів. Замисліться про гурт людей, який вас оточує, не відділяйте себе від них, особливо у час кризи та викликів.

Проте, якщо ви зараз сильно непокоїтесь про стосунки з коханим чи коханою, то слід зайнятися власними справами, помізкувати над подальшими справами, а тоді поділіться цими ідеями. Радійте з того, що ви відчуваєте просто зараз. Покажіть, що ви щасливі у цих стосунках (якщо це справді так). Будьте вдячні долі за ті подарунки, які вона вам дарує

ПРОГНОЗ ТАРО НА РОБОТУ ТА КАР’ЄРУ

Протягом прийдешніх семи днів про роботу та кар’єру повідомляє карта Таро, яка називається "Сімка жезлів". Ця карта, як і попередня, належить до молодших арканів, які більше описують події у щоденному житті, ніж глибинні ситуації долі.

Ця карта говорить про те, що щоб здобути своє, слід навчитися захищатися. Вам потрібно міцно стояти на ногах і потурбуватися про захист своєї території. Не слід думати, що ваші вороги — це ваші колеги на роботі. Часом може йтися і про ворогів внутрішніх — наші страхи, комплекси тощо. Ось з ними треба поборотися передовсім, щоб далі мати змогу розвиватися і рухатися далі.

Для подальшого розвитку слід бути чесним з собою. Якщо говорити про зовнішній вектор боротьби, то слід навчитися протистояти напору інших людей. Також ця карта зауважує, що у будь-якій ситуації боротьби потрібно бути розсудливими.

Протягом цього тижня вам доведеться стикнутися з заздрістю з боку інших людей. Тому не дозволяйте іншим сумніватися у власній позиції. Відстоюйте себе і свій розвиток.

ПРОГНОЗ ТАРО НА ФІНАНСИ

Наступний тиждень у сфері фінансів та грошей чудово описує карта Таро під назвою "Вісімка пентаклів", яка говорить про професіоналізм, дисципліну та знання. Ця карта говорить про те, що ми щодня працюємо і наша робота здається нам нудною, проте саме від цієї монотонної роботи залежить наш успіх та отримання коштів.

Тому, щоб отримати фінанси, зосередьтеся на ваших обов’язках. Якою б не була ваша робота, слід приділити їй вашу увагу та енергію. Присвятіть весь свій час розв'язанню насущних проблем. Чим більше ви буде вкладати, тим більшою будуть віддача і результат.

Також для кращого розвитку і більших заробітків ця карта радить опанувати нові навички, без яких подальший рух неможливий. Адже той, хто не наважиться бути учнем, не зможе стати майстром.

Проте занурившись у роботу та опанування нових навичок з головою, пам’ятайте про те, що всім час від часу необхідні відпочинок та зміни.

Повʼязані теми:

Наступна публікація