Таропрогноз на квітень: що карти нам віщують

Таропрогноз на квітень: що карти нам віщують

Фото: ТСН.ua

У ХХІ столітті карти Таро стали своєрідним дзеркалом душі. Тому наважтесь туди зазирнути.

Карти Таро з’явилися наприкінці Середньовіччя і на початку епохи Відродження, проте лише 1910 року з’явилися колода, яка зберігає пальму першості й до нашого часу — це колода Райдера-Вейта. Саме на її основі більшість художників малюють свої колоди та вкладають у них езотеричний зміст.

Карти Таро дають можливість спрогнозувати майбутнє, проте не істиною в останній інстанції.

ТАРОПРОГНОЗ КОХАННЯ НА КВІТЕНЬ 2020 РОКУ

Квітень у сфері кохання, любові та стосунків можна описати картою Таро під назвою "Місяць". Попереду у нас всіх темний період, коли можна зробити помилку. Тому або обережно йдіть обраним шляхом, або оберіть новий напрямок в любові.

У кризовій ситуації у стосунках не слухайтеся власних страхів, бо вони погані порадники. Спробуйте "запалити світло" всередині себе за допомогою позитивної медитації чи інших духовних практик, а не постійно скаржитися на темряву. Проте у цей нелегкий час наважтесь у любові на те, чого ви найдужче боїтесь. Та не перестарайтесь, але й не відступайте ні на крок.

Протягом цього місяця помізкуйте над тим, що приховується за вашими страхами, які вас супроводжують? Можливо, це недолюбленість з дитинства або проблеми з батьками. Подумайте й про те, яка внутрішня темрява вкриває вашу мету у цих стосунках, що ви хочете від них отримати.

Якщо ви шукаєте поради у сердечних справах, то спробуйте уявити, що вирушаєте у подорож до небезпечної печери. Невідомо, яким ви вийдете з неї. Тому будьте обережними, сприймайте цей період у стосунках як перевірку на міцність.

ТАРОПРОГНОЗ ПРО КАР’ЄРУ ТА РОБОТУ НА КВІТЕНЬ 2020 РОКУ

Наступні 30 днів у квітні схарактеризує карта Таро, яка називається "Двійка пентаклів", яка говорить про непостійність. Спробуйте не їсти себе, щоб легко пережити цю кризову ситуацію. Криза це такий самий логічний процес, як і злет. Повірте в те, що за кілька місяців хвиля життя винесе вас на поверхню.

Зараз час для того, щоб прилаштуватися. Пограйтеся можливостями, жонглюйте ними, наче в цирку. Тільки після цього перед вами відкриються нові ідеї для роботи та кар’єри. Щоправда, не варто зв’язувати себе якимись обіцянками, так буде важче виявляти гнучкість у критичній ситуації.

Пам’ятайте про те, що дуже легко грати в "Дурня" хорошими картами, прийшов час досконало навчитись грати поганими картами. Також подумайте над тим, наскільки легко чи важко ви пристосовуєтеся до змін.

ТАРОПРОГНОЗ НА ФІНАНСИ НА КВІТЕНЬ 2020 РОКУ

"Четвірка мечів" це саме та карта Таро, яка буде описувати ситуацію з фінансами протягом прийдешнього місяця. Вона говорить про те, хочете ви цього чи ні, проте потрібно взяти паузу. Для нового ривка потрібні сили, а їх спочатку треба накопичити. Змиріться з тим, що буде простій та затишшя. Деякі ідеї на місяць доведеться просто "заморозити".

Проте не сприймайте цей час як катастрофу краще використайте його як час для роздумів та накопичення цікавих ідей для заробітку. Ризикувати не варто, дочекайтеся кращих часів. Замисліться над тим, що в житті бувають періоди, які треба просто пережити, навіть якщо вони затягуються на довгі дні, проте, слід поводитися спокійно і знати, що за найтемнішою ніччю настає світанок.

Повʼязані теми:

Наступна публікація