Як пережити період ретроградного Меркурія

Як пережити період ретроградного Меркурія

Фото: ТСН.ua

У період ретроградності Меркурія будьте обережні з усім, що пов'язане із обміном інформацією та спілкуванням.

10 квітня 2017 року розпочнеться черговий "виток" ретроградності Меркурія. Це другий період ретроградності цьогоріч, а загалом ця планета буває ретроградною тричі на рік. Періоди ретроградності Меркурія зазвичай тривають близько трьох тижнів і мають значний вплив на жителів Землі, особливо тих, які чутливі до змін погоди й різноманітних астрологічних та астрономічних явищ. Але варто пам'ятати і про те, що якщо ви не особливо вірите у вплив повні, затемнень та сонцестоянь на ваше життя, то, ймовірно, і ретроградність Меркурія мине для вас непомітно.

Перший період ретроградності стартував ще минулоріч і "захопив" початок року. Другий розпочався сьогодні, 10 квітня, і триватиме до 3 травня. Період ретроградності планет називається так умовно, це не означає, що планета раптово "розвернеться" і буде наступати собі на п'яти. Йдеться про те, як рух планет виглядає для спостерігача із Землі.

Меркурій – найближча до Сонця планета, яка швидко "оббігає" наше світило. Саме тому древні римляни вирішили, що бог-покровитель торгівлі, посланець інших богів у крилатих сандалях зватиметься Меркурієм. Символічно ця планета пов'язана із інформацією, комунікацією, бізнесом тощо.

Ретроградність зазвичай трішки показує "зворотній бік" планети. Якщо у прямій фазі економіка та розвиток сфери IT пришвидшується, то у період ретроградності не виключене буксування та легкий застій нових проектів. Не варто дивуватися можливості уповільнення транспортування вантажів, виникненню проблем із програмним забезпеченням. І якщо навіть звичайнісінький принтер відмовиться вам підкорятися – це все ретроградний Меркурій.

Не дивуйтеся, що під час періоду зворотного руху Меркурія траплятимуться хиби у поїздках, ви запізнюватиметься на зустрічі, губитимете речі, а важливі переговори зриватимуться.

Тому щоб досить безпечно пережити період ретроградності Меркурія, не варто:

1. Купувати техніку, особливо ту, яка пов'язана зі зв'язком та подорожами – комп'ютери, телефони, автомобілі тощо. Придбана у період ретроградності, після повернення планети до прямого руху вона може припинити радувати око і вимагати ремонту через дрібні дефекти.

2. Укладати угоди, підсувати договори, розпочинати новий бізнес, бо є велика ймовірність помилок у документах, прихованих "підводних каменів" та неможливості реалізації нових проектів. Якщо ви перебуваєте у пошуку нової роботи, то не хапайтеся за першу-ліпшу пропозицію, краще придивіться до роботодавців, їхніх обіцянок та перспектив, а вже тоді погоджуйтеся. Бо після закінчення зворотного руху Меркурія не виключено, що з'ясуються деталі, які від вас приховали.

3. Реєструвати шлюб та підписувати шлюбний контракт. Але якщо вам дуже не терпиться одягнути біле плаття чи чорний смокінг та піти під вінець, добряче подумайте, перш ніж пов'язувати себе путами шлюбу, а під час підписання шлюбного контракту – уважно читайте кожну літеру.

4. Розпочинати навчання на курсах. А якщо ви вже навчаєтеся, то цілком ймовірно, що ви отримаєте свою контрольну із низькою оцінкою, а дипломну чи курсову повернуть на доопрацювання. Не виключено, що у вашій роботі знайдуть чимало помилок, – погіршення комунікації у період ретроградності Меркурія буде відчутним.

5. Вирішувати щось остаточно і рубати з плеча. Краще перечекайте три тижні, добряче все обмізкуйте, а тоді приймайте рішення, зваживши всі "за" та "проти".

Коли період ретроградності закінчиться, ви зможете побачити перспективу справ чи стосунків, тому зараз краще не поспішати. Використайте цей час для того, щоб підкоригувати те, що зробили раніше, записуйте ідеї, які з'являтимуться у вашій голові, наче спалах, обдумуйте і "виношуйте" їх. А вже у період директності у вас будуть всі шанси втілити свої ідеї у життя.

P.S. Тільки не списуйте всі негаразди у вашому житті на період ретроградності, бо ваша доля – тільки у ваших руках.

Обережного вам періоду ретроградності Меркурія та нових ідей!

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на  facebook  і стежте за оновленнями розділу! 

Повʼязані теми:

Наступна публікація