Як пережити період ретроградного Нептуна

Як пережити період ретроградного Нептуна

Фото: ТСН.ua

Ретроградний Нептун – це чи ненайкращий час для духовного розвитку.

З 16 червня і аж до 22 листопада Нептун буде ретроградним. Що ж це означає землян, чого очікувати і чого боятися?

Ретроградність – це зворотний рух планети, але таким він буде лише для спостерігача із Землі. Під час директного, тобто прямого руху планет, усе, чим "керує" Нептун – а астрологи вважають його покровителем містики, фантазій, ілюзій та чуттєвості, – ніби підсилює свої якості, приміром, сни стають яскравішими, проте під час ретроградного Нептуна ці сни можуть перетворитися на кошмари. Ретроградність "уповільнює" позитив і дозволяє нашим "демонам" вилізти на поверхню.

Період ретроградного Нептуна – хороший час для власного розвитку у царині віри та духовності. У щоб ви не вірили, період ретроградності – чудовий час для медитацій, молитви, посту, духовних практик, вправ із чакрами тощо. Це чудовий час для пізнання самих себе.

Знайдіть час для подорожі "місцями сили" – туди, де є потужні джерела позитивної енергії. Можна влаштувати такий собі тур "сакральної географії". У таких місцях іноді достатньо протягнути руки до каменя чи дерева, щоб вже за кілька хвилин відчути, як вас наповнює енергія.

Оскільки у римській міфології Нептун ще й бог морів та океанів, то період ретроградності цієї планети легко і непомітно мине для "водних" знаків Зодіаку (Раків, Скорпіонів та Риб), а також для тих, хто живе біля води.

А ось для людей приземлених та прагматичних період ретроградного Нептуна значних успіхів не принесе. Зворотний рух планети принесе обмани, невдачі та брехню. Але в жодному разі не топіть проблеми у чарці, адже спиртові напої теж знаходяться під "юрисдикцією" Нептуна, а тому легко набути алкогольну залежність.

Період ретроградного Нептуна  це час активізації поганих звичок, які не принесуть омріяної насолоди, натомість ще більше затуманять ваш розум; це час хворобливих стосунків, страхів та кошмарів.

Тому перед стартом тривалого періоду ретроградного Нептуна у вас є вибір: присвятити ці кілька місяців власному розвитку чи вдатися до земних утіх. Вибір лише за вами.

Гарного вам періоду ретроградного Нептуна!

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на facebook і стежте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація