Як пережити повню 11 травня

Як пережити повню 11 травня

Фото: ТСН.ua

Період повні може стати часом великих можливостей, але для цього доведеться зазирнути в очі своїм страхам.

У ніч проти 11 травня над Землею зійде чергова повня, і ви зможете не лише помилуватися сяйвом небесного світила, але й виконати низку вправ, які значно покращать ваше самопочуття – як фізичне, так і душевне.

За кілька днів до і після повні чимало людей помічає, що їх охоплює безпричинний неспокій чи агресія, хочеться сваритися або навпаки, забитися в куток і ні з ким не спілкуватися. Вплив Місяця на людей відомий здавна, а тому не варто дивуватися таким внутрішнім відчуттям. Просто супутник Землі у свої певні фази діє на нас наче рентген, підсвічуючи наші приховані негаразди чи думки, які ми, здається, глибоко сховали і не планували витягувати на поверхню десятиліттями. Проте повня – саме той час, щоб зазирнути у вічі своїм страхам та комплексами і спробувати із ними поборотися.

1. Для початку спробуйте від дня повні і хоча б один місяць дякувати. Саме так – просто дякувати, і ви неодмінно побачите, як ваше життя змінюється на краще, як ви стаєте більш спокійними та врівноваженими. Дякуйте собі за виконану роботу, чоловіку, який ще до вашого пробудження зробив чай і поклав саме стільки ложечок цукру, скільки ви любите, дякуйте за дітей, які не влаштовують поле битви у кімнаті, а дають вам відпочити. Дякуйте за синє небо, за дощ, крапельки якого можна ловити губами, дякуйте за теплу погоду.

За що бути вдячними, – вирішувати тільки вам. Для кращого виконання цієї вправи проговорюйте вголос ваші подяки, а якщо ви любитель блокнотів, – то сміливо записуйте їх. Таким чином ви зможете відслідковувати ваше власне зростання доброти.

2. У ніч повні влаштуйте внутрішню ревізію: знайдіть ті фрази, які були сказані вашими рідними, близькими, колегами, незнайомцями і які зрешетили вашу душу. Нині прийшов час зривати внутрішній "пластир" і братися за роботу. Складіть список тих образливих і жахливих фраз, які вас колись зачепили. Відразу попереджаю – буде боляче і страшно, але воно того варте. Зважте також на період ретроградного Плутона, який зараз триває, – вам доведеться повернутися обличчям до свого минулого.

3. Знайшли фрази? А тепер вам доведеться із ними попрощатися, причому – назавжди. Напишіть їх на клаптиках паперу, подумайте, чи хочете ви тримати всі ці образи в собі, щоб вони продовжували ранити вас зсередини. А потім знищіть написані на папері образи будь-яким способом – порвіть, спаліть і – моє улюблене – змийте в унітаз. Останній спосіб досить ефективний, адже дозволяє максимально виплеснути агресію і уявити як ті, хто вас ображав, уже пливуть десь за течією.

4. Не варто забувати і про досить банальну практику у день повні – це очищення. Прийміть контрастний душ або полежіть у ванній із ароматними ефірними оліями. Любителі водних процедур можуть влаштувати імпровізований SPA-салон вдома із масажем та скрабами.

Цього дня не перевантажуйте себе. Найкраще зайнятися йогою, помедитувати. Обирайте легку їжу і світлі відтінки в одязі.

Плідної вам травневої повні!

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на  facebook  і стежте за оновленнями розділу!

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація