Як пережити вихід із ретроградного Нептуна

Як пережити вихід із ретроградного Нептуна

Фото: Universe Today

Вихід із ретроградності – це час, аби ще раз зазирнути у себе і переглянути свої ідеали. 

20 листопада планета Нептун розвернеться із ретроградної позиції у пряму. Ретроградний рух - це умовне поняття. Спостерігачу із Землі здається, що певна планета рухається у зворотному напрямку. Ще древні астрологи наділили планети певними якостями, які нібито їм притаманні і можуть впливати на людей. Наприклад, Марс – імпульсивний і рішучий, а Венера "відповідає" за сексуальність. Проте під час ретроградного періоду найбільше проявляються негативні характеристики певної планети, які впливають на поведінку емоційно нестійких людей. Приміром, швидкий Меркурій "стає" повільним під час ретроградного періоду.

Нині йдеться про вихід Нептуна із ретроградного руху, який тривав із 14 червня. Вважається, що часто, коли планети розвертаються, відбуваються значимі події у глобальному масштабі та у долі людей. Наприклад, якщо місячне затемнення зазвичай має відчутний вплив на людей протягом трьох діб до і після затемнення, то вихід із періоду ретроградного Нептуна діятиме аж два тижні.

Нептун, на думку астрологів, відповідає за інтуїцію, натхнення, релігію, містику, ілюзії, сни, фантазії та ідеали. Листопадовий розворот цієї планети цікавий ще й тим, що він відбудеться поблизу Південного вузла і зірки в сузір'ї Риб під назвою Фомальгаут, яку ще називають Ротом кита. На древніх картах ця зірка зображалася у роті Риби і одночасно знаходилася на кінчику струменя води, який виплескує сузір'я Водолія. Тому астрологи знаходять у Фомальгаута додатковий вплив Нептуна. Дія Фомальгаута мінлива: ця зірка може створювати сприятливі умови або ж спричиняти погану поведінку.

Вихід із ретроградного Нептуна матиме вплив не на всіх людей. Загалом ретрофаза далеких планет, як правило, мало відчувається психікою людини, але метеозалежні та чутливі люди можуть страждати від неспокою у цей період.

Як пережити вихід із ретроградного Нептуна?

1. Під час періоду ретроградності межа між реальністю та ілюзіями була досить тонкою і мрії могли здійснюватися. А тепер доведеться стати серйозними і, якщо раніше в щоденник ви записували ваші фантазії та бажання, то сконцентруйтеся протягом наступних двох тижнів на ваших планах на наступний рік: розбийте їх на сфери діяльності й обміркуйте шляхи вирішення проблем.

2. Під час ретроградного Нептуна бажано було утриматися від вирішення важливих питань у діловій сфері. Оскільки цей період значної невизначеності поступово закінчується – спочатку сміливо плануйте, а тоді - дійте. Тим паче, що Земля вже вийшла із коридору затемнень та періоду Супермісяця, який теж мав певний вплив на людей.

3. Період зворотного Нептуна був часом перевірки стосунків на міцність, коли обидва із партнерів підозріло ставилися одне до одного, тому з'ясовувати стосунки було досить складно. Велика кількість пар розійшлася саме у цей період. Період ретроградності став своєрідним тестом і рентгеном, отже, тепер, добряче все обдумавши і побачивши "нутрощі" стосунків, ви можете вирішити, що їз ними робити далі.

4. Ретроградний Нептун характеризувався духовним розвитком та чудовими можливостями для медитації, ворожіння та самопізнання. Повернення Нептуна у пряме положення не свідчить про те, що варто кинути духовні пошуки чи перестати ходити на йогу. Проте, крім підживлення вашої душі, варто помізкувати і над нашим фізичним тілом, можливо, варто записатися у спортзал чи почати ходити на фітнес. Духовність протягом ретроградного періоду планети допомагала вам легше пережити цей період, будьте вдячні за свої душевні пориви, але тепер ви можете проаналізувати їх і вирішити, який духовний шлях вам найближчий.

5. Під час ретроградного Нептуна ви могли відчувати себе у пастці, наче свій шлях доводилося прокладати через густий туман. Не лякайтеся, цей туманний період скоро закінчиться і пелена спаде. Під час ретроградного Нептуна ви могли відшліфувати свою інтуїцію, тому тепер сміливо користуйтеся нею. Ще раз перегляньте свої ідеали і реально подивіться на людей, які вас оточують.

Гарного вам виходу із періоду ретроградності. Частіше дивіться вгору, на зірки!

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на  facebook  і слідкуйте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація