Як загадати бажання в новорічну ніч: 5 порад

Як загадати бажання в новорічну ніч: 5 порад

Фото: ТСН.ua

Якщо ви врахуєте ці прості поради — найщиріші бажання вашого серця точно здійсняться.

Хочете, щоб у прийдешню новорічну ніч ваші бажання збулися? Тоді до ваших послуг кілька порад, як зробити все правильно, аби ваші мрії стали реальністю.

Передовсім забудьте про старий-добрий спосіб, який полягає у спаленні папірця з бажаннями під бій курантів опівночі й розпиванні шампанського із його попелом. Хіба що ви хочете замурзатися і ризикнути квартирою. Якщо ж ні, то справді дієві поради — до ваших послуг.

ЯК ПРАВИЛЬНО ЗАГАДУВАТИ БАЖАННЯ:

1. Відкиньте скептицизм. Оці ваші, "ой, не збудеться", "все це фігня", "це ніколи не стане правдою" — на підсвідомому рівні дуже шкодить вашим бажанням. Боги, енергія чи Всесвіт (залежно що чи кого ви вірите) у такому випадку не прихилять вухо до вас і не почують вашого бажання, бо ви вже відганяєте його і не вірите ні у свої сили, ні у божественні.

2. Не сумнівайтеся. Друге правило загадування бажань логічно випливає із першого. Відкинули скептицизм, тому відкидаємо і сумніви. Вам все вдасться, ви сильні, ви круті, а тепер — бажайте найкращого для себе і своїх близьких.

3. Знайдіть ідеальний час. Якщо ми говоримо про бажання під час зимових свят, то йдеться, насамперед, про новорічну ніч і опівніч, які традиційно вважаються дуже магічним часом. Щоб підсилити ваше бажання зверніться до небес і в інші магічно-зимові дні, наприклад, в день зимового сонцестояння, католицького чи православного Різдва. Ці дні також мають магічну силу і сприятимуть здійсненню ваших заповітних мрій.

4. Шукайте магічне місце. Навіть якщо ви будете святкувати Новий рік вдома у теплій квартирі, для підсилення бажань вийдіть надвір і зверніться до вищих сил із потаємним бажанням. Також додати сил своєму бажанню серця, душі чи розуму, можна, загадавши його на березі річки чи озера (у такому випадку не зловживайте алкогольними напоями й будьте обережними) чи дивлячись у полум’я багаття або ж, якщо ви усе-таки прихильник теплих приміщень — каміна.

5. Потурбуйтеся про "доставлення". Існує кілька традиційних способів "доставлення" бажань на небеса, які пов’язані зі стихіями. Кожна зі стихій, так би мовити, відповідає за свою сферу впливу.

  • Якщо ваші бажання пов’язані із почуттями, відпустіть ваші бажання, написані на папірці за водою або прошепотіть їх річці.
  • Якщо ви думаєте про матеріальне, достаток та розкіш, то ці бажання пов’язані зі стихією землі. Тому доречно зробити із підручних матеріалів своєрідний будинок із бажаннями й не розбирати його до тих пір, поки ваші бажання не здійсняться.
  • Якщо сфера ваших бажань — інтелект і розвиток, то складіть паперового літачка, а на його крилах напишіть мрії й запустіть в небо.
  • Якщо найбільше, що ви прагнете — це пристрасть, то скористайтеся можливостями вогню. Розкладіть вогнище або розпаліть камінь і спаліть папірчик із побажаннями.

Після такого ритуалу можна задобрити відповідну стихію, виливши трохи алкоголю для неї. Наприклад, якщо говоримо про вогонь, то до багаття чи каміна, якщо про воду — до річки чи озера, якщо про землю, то, зрозуміло, просто на землю. Із повітрям трішки складніше, але можна покропити трішки нашого з літачка бажанням.

І найголовніше — пам’ятайте, що без наших активних дій, мрії самі собою не стануть реальністю. Тому — до роботи. Мрійте і дійте!

Повʼязані теми:

Наступна публікація