Готувати цю смачну і дуже корисну страву дуже легко.
Сонця хочеться побільше! Тому пропоную чудовий сніданок, який до того ж ще й дуже корисний - жовтогарячий печений гарбуз із ложкою вівсяної каші, посипаною корицею з половиною чайної ложки меду.
Гарбуз багатий каротинами, вітамінами С, В1, В2, В5, Е, ніжною клітковиною (пектином) і куркуміном. А ще - низькокалорійний. Також він зменшує набряки, покращує виділення жовчі, нормалізує рівень холестерину, а ще має виражену метаболокоригуючу дію, тобто нормалізує обмін речовин.
Кориця вирівнює тиск крові, особливо вони корисна людям із схильністю до гіпертонії.
Овес багатий мелатоніном, сапонінами, мінералами, розчинною та нерозчинною клітковиною. Має ентеросорбційні властивості (поглинає токсини, "поганий" холестерин, сприяє збільшенню кількості корисної мікрофлори у кишечнику, легку сечогінну дію, відновлює слизову оболонку кишечника (корисно при колітах).
Омолоджуючий смачний сніданок!
Ну, і кава (а кава - за кадром).
Оригінал
Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на facebook и стежте за оновленнями розділу!