"Камасутра для чайників": три рецепта любовного зілля

Такі любовні напої допоможуть додати романтики у ваше життя.

З давніх-давен люди шукали магічні інгредієнти, щоб прикликати той безумний зв’язок, який людина відчуває, коли закохана. Можливо, через те, що закоханість цілком можна назвати містичним процесом, здається природнім, що на неї впливають невидимі сили, тому просто потрібно знайти інгредієнти, здатні їх активізувати.

У древньому еротичному трактаті "Камасутра" є кілька розділів, у яких йдеться про те, як стати більш привабливим для коханого, як підкорити протилежну сторону та про засоби для збудження. Серед списку є різноманітні мазі з лотосом, браслети з оком павича або гієни, вкриті золотом, молоко із цукром і лакрицею та ще більш екзотичні рецепти з використанням місцевих рослин. Тому давайте спробуємо зараз осучаснити їх для приваблення любові, з урахуванням давнього символізму.

Слід зауважити, що йдеться саме про любовні напої, а не "зілля", які підкорюють протилежну стать за допомогою міфічної крові незайманої дівчини чи порошку з кісточок кажана. Оскільки у магії свобода чужої волі вважається дуже важливою і маніпулювання нею є дурним тоном. Тому потрібно створювати любовні зілля з залученням позитивної енергії довкола нас, які ми можемо активізувати за допомогою символічних речей.

Любовні напої виготовляють з інгредієнтів, що символічно наповнені любов’ю, оскільки у поєднанні зі схожими на себе вони стають більш дієвими. Поміж фруктів для таких випадків обирають фініки, полуницю і гранати, тому що їх м'ясиста текстура і червоний колір асоціюються з жіночими статевими органами. Символічне зображення серця, як це не дивно, теж нагадує жіночу вульву, яка стала магічним символом любові. Квіти, які пов’язані із коханням, наприклад, троянди й фіалки, мають пелюстки у формі серця. Додати пристрасті до любовного напою допоможуть гострі прянощі, що символізують вогонь. А ось молоко, вода або вино доповнять стихійний баланс і з’єднають "магію" сучасного любовного зілля воєдино.

ТРИ РЕЦЕПТИ ЛЮБОВНОГО ЗІЛЛЯ:

Банан, ананас і ром. Здавна відомо, що банан є афродизіаком, який посилює чоловічу потенцію і сексуальну енергію. Якщо ваш партнер занепав сексуальним духом, стимулюйте його за допомогою цього смачного напою. Просто змішайте інгредієнти за допомогою блендера і подавайте до столу заздалегідь охолодженим.

Інгредієнти:

  • білий ром — 2 ст.л.;
  • банани — 2 шт;
  • кокосове молоко — 120 мл;
  • ананасовий сік — 240 мл;
  • натуральний йогурт — 2 ч.л.

М’ятний напій для любові можна вживати як вашому партнеру, так і вам перед романтичною ніччю, щоб посилити любов одне  до одного.

Інгредієнти:

  • трав’яний чай з перцевою м’ятою — 2 пакетики;
  • окроп — 120 мл;
  • вербена лимонна — 2 свіжі гілочки;
  • свіжа м’ята — 2 свіжі гілочки;
  • охолоджений яблучний сік — 0,5 л;
  • імбир — 2 шматочки.

Залийте чайні пакетики і гілочки вербени окропом, накрийте, дайте настоятися й охолонути. Потім процідіть і додайте охолоджений яблучний сік. Перелийте у блендер, додайте порізані й почищені шматочки імбиру і збивайте 10 секунд. Подавайте напій разом із мисочкою мигдалю і стеблом свіжої селери — обидві ці рослини теж підсилюють лібідо. 

Напій Венери з рожевого шампанського найкраще готувати у п’ятницю, адже цей день перебуває під покровительством Венери. А сам рецепт поєднує й інші асоціації із цією давньою богинею кохання.

Інгредієнти:

  • полуниця;
  • рожеве шаманське;
  • пелюстки рожевої троянди — 2 шт;
  • келихи для шампанського — 2 шт;
  • невеликі кристали рожевого кварцу — кольору Афродити, що мають привабити любовні вібрації.

Поріжте полуницю на половинки, обережно і равномірно наповніть ними келихи. У кожен покладіть пелюстку троянди. Коли відкорковуватимете пляшку шампанського, зверніться з побажаннями любові до богині Венери, аби вона наповнила цей напій своєю силою. Опустіть кристали кварцу до келихів, налийте у них шампанське і подавайте. Однак не забудьте перед вживанням любовного напою витягнути кварц.

Романтичних вам ночей і чудовий любовних напоїв!

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на facebook і стежте за оновленнями розділу!

Залиште свій коментар