Магічний оргазм: ритуали для фантастичного сексу

Магічний оргазм: ритуали для фантастичного сексу

Фото: ТСН.ua

Магія і секс крокують поруч протягом століть, то чому б нам не скористатися мудрістю віків?

Якщо попросити вас уявити відьму, то у вашій голові неодмінно з’явиться образ привабливої сексуальної жінки, яка оголена вирушає верхи на мітлі на шабаш, де, мабуть, неодмінно. З давніх-давен сексуальні практики супроводжувалися і магічними ритуалами, тому не дивно, що навіть зараз маємо таку асоціацію (дізнатися, де правда, а де міф, можна тут).

Сексуальні практики і еротична містика певних народів, наприклад, індійців та даосів мали на меті вшанувати чоловіче та жіноче єство, "прокачати" енергію під час сексу та використати чуттєве задоволення для розвитку особистості. Приміром, тантричний секс — передусім духовна сексуальність.

Найбільш відомим практиком сексуальної магії кінця ХІХ-початку ХХ століття був окультист Алістер Кроулі, який розглядав секс як вищу магічну силу. Загалом сексуальна магія схожа на будь-яку іншу форму енергетичних практик, адже містить у своїй основі найголовніше — віру в те, що подібне притягує подібне. Тобто, приміром, результатом вдало здійсненої еротичної практики буде такий само вдалий секс. Також сексуальна магія найкраще працює, якщо ваш намір пов’язаний із любов’ю, впевненістю у собі та силою.

Фото: ТСН.ua

Які ж сексуальні практики ми можемо зараз, трансформувавши їх на сучасний лад?

1. Вотивні свічки. Вотивні (від лат. votum — "намір, бажання") предмети — це речі, які жертвують богам за певну обітницю. Таким чином, можна зв’язати своє бажання класного сексу із небесами, де почують ваше прохання. В сексуальному контексті це можуть бути свчки у вигляді фалоса, вагіни, пари, що займається сексом або навіть у вигляді куба зі сценами із "Камасутри".    

Порно: міфи і реальність. Лектор Дмитро Максютенко
Порно: міфи і реальність. Лектор Дмитро Максютенко
% buffered
00:00

Найкраще таку свічку змастити відповідним еротичним маслом, наприклад, ефірною олією кориці, іланг-ілангу, неролі тощо. І робити це слід, уявляючи при цьому свого партнера. Змащувати треба ретально, дбайливо пестячи свічку. Якщо ви не сором’язливі, то така свічка може стати гарною окрасою вашої спальні і розбурхає фантазію вашого партнера своєю наявністю. Де узяти такі свічки? Вирушайте до найближчого езоретичного магазину, де дбайливі відьмочки-консультантки ще й не таке вам запропонують.   

2. Мантри. В Інтернеті є чимало відео зі звуками мантр, які нібито "підсилюють жіночу сексуальність" чи "лікують імпотенцію". Такі обіцянки, звісно, чистий маркетинг, проте використання священних текстів під час сексу справді можуть допомогти досягнути найвищої точки блаженства. Приміром, якщо вам важко відчути оргазм або голова забита побутовими дрібницями і ви не можете розслабитися, то слухання потрібних мантр (їх чимало є на YouTube за запитом, приміром "мантра Шиви" чи "мантра Тари") або їхнє повторення про себе допоможе увійти в гармонію із всесвітом, заспокоїтися, а потім — повністю віддатися своїм відчуттям під час сексу.

3. "Зв’язок" із богами. "Зв’яжіться" із богами, а краще — богинями, які опікуються сексуальносю сферою. Наприклад, це грецька Афродита, єгипетські Хатхор та Ізида, шумерська Іштар. Для "прикликання" божеств можна облаштувати спеціальні міні-вівтарі із предметами, які із ними асоціюються, і зображеннями. На вівтар Афродити, приміром, варто покласти троянди, раковини і статуетки голубів. Дізнатися про символіку тієї чи іншої богині можна із різноманітних міфологічних енциклопедій або, як кажуть, "Google вам допоможе". Обирати богиню чи бога для такого ритуалу слід інтуїтивно, можливо, міфи про них ви читали в дитинстві або маєте певні етнічні зв’язки із якимось божеством.

Фото: ТСН.ua

4. Священна мастурбація. Найкраще — під час повного Місяця, адже вважається, що такий період небесного світила найбільш сприятливий, в тому числі і для сексуальних практик, родючості і здійснення мрій. Перетворіть задоволення себе на справжній ритуал зі свічками, ванною із ефірними оліями та відповідним музичним оформленням. Якщо ви виконаєте блискуче "одиночний розряд", то і під час сексу із партнером у вас усе буде гаразд.

І найголовніше: секс — це не бруд і блуд. Боги всіх релігій говорять про любов, так що секс — це лише один зі шляхів любові.

Пристрасних і магічних вам ночей!

​​​​Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на facebook і стежте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація