Що робити, якщо стало нудно в сексі

Що робити, якщо стало нудно в сексі

Фото: ТСН.ua

Ці поради допоможуть розпалити вогонь у ліжку, навіть якщо вам здається, що там стало геть холодно.

Українці ставлять секс у власному житті не на перше, не на друге і навіть — не на десяте місце. Потреба наших співгромадян у сексі — аж на 17-му місці. Такі невтішні дані оприлюднили нещодавно соціологи. Що не так із молоддю питання, все-таки, більше до психологів, ми ж давайте поговоримо про пари, які вже тривалий час разом.

Насправді це цілом зрозуміло, що за дітьми, хатніми справами, походами у торгові центри, сварками, зустрічами із родичами справді легко втратити іскру у ліжку. Тому сьогоднішній мій блог — про те, що робити, коли стало нудно у сексі. Але якщо ви чекаєте розповіді про химерні пози та цікаві розваги, можете сміливо закривати цей текст, адже наша сьогоднішня розмова буде про трішки інше.

1. Підіть на побачення. Коли пара живе разом тривалий час, романтика перших років життя забувається, побут затягує, а тому перший спосіб, який здатен "розігріти" ваші інтимні стосунки — це побачення.

Саме так, вам не почулося, — побачення. Але є одна важлива умова — на нього слід вибиратися не разом. Приміром, нехай прекрасна половина пари прийде із роботи раніше, прийме ванну чи душ, одягне гарну білизну і вирушить на побачення, добряче пофантазувавши. Бо якщо ви вибиратиметеся разом, то традиційно підганятимете одне одного і буде сваритися, а цього нам якраз не потрібно.

Під час побачення уникайте розмов про політику, гроші, оцінки дітей  у школі та побутові речі, краще пригадайте, які книжки чи фільми ви полюбляєте і як давно ви просто прогулювалися разом чи ходили у якийсь похід. Не обов’язково таке побачення закінчувати сексом, але якщо пристрасть все ж спалахне, то — вперед.

2. Наступний наш крок стосується білизни. Сходіть на закупи ніжного шовку, пікантного мережива чи зручної бавовни (необхідне підкреслити). Але сходіть по білизну разом і перетворіть це на чуттєву гру у кабінці для переодягання. Або ж влаштуйте цілий еротичний "показ мод", дослухаючись до коментарів консультантів у магазині.  

Секс майбутнього. Лектор Ольга Руднєва
Секс майбутнього. Лектор Ольга Руднєва
% buffered
00:00

Пхе, скажете ви, це ж жінки мають показувати, які вони гарні у білизні, а не чоловіки. Тому додамо гендерної рівності — у випадку із чоловіком обирайте кумедні шкарпетки чи спіднє (на щастя, зараз широкий вибір — починаючи від принтів із авокадо й закінчуючи супергероями). Таким чином, бойовий дух представникам обох статей гарантований.  

Фото: Freepik

3. Черговий пункт нашого списку — спільний похід до секс-шопу. Так-так, немає тут чого соромитися, а ось покращити якість сексу і подолати сірість у ліжку допоможе саме еротичне приладдя. Починаючи з придбання килимка для твістера і закінчуючи гаджетами для сексу.

І ще одна сексшопна порада — придбайте якісний лубрикант, він точно ніколи не буде зайвим в амурних справах. А ось величезних фалоімітаторів чи нагайок для початку краще не купувати, бо без потрібної моральної і фізичної підготовки такі "іграшки" можуть тільки нашкодити партнерам.

4. Якщо хтось любить щось "гарячіше", то до вашої уваги — спільний перегляд порно. Відео, яке буде обране згідно з вашими уподобаннями, дозволить розігріти вас із перших хвилин перегляду.

А далі можна скористатися придбаним у секс-шопі та зайнятися пристрасними ігрищами. Головне — не порвати білизну, яку ви купили напередодні. Але, якщо тілесна любов переповнюватиме вас по вінця, то — вперед, які тут можуть бути обмеження.

5. І останній, але не за значенням пункт нашого сексі-списку — це щирі розмови. Цей пункт, на мою думку, є чи не найголовнішим. Адже фізичному контакту має передувати зустріч душ.

За щоденною біганиною, на жаль, цей контакт втрачається. Якщо ж ми знатимемо уподобання, страхи та певні переконання партнера у ліжку та стосунках, то нам буде легше видобути "іскру" із наших тіл.

Кохання вам, пристрасного сексу і нехай вам ніколи не буде нудно у ліжку!

Повʼязані теми:

Наступна публікація