Топ-5 речей, які варто купити у секс-шопі

Топ-5 речей, які варто купити у секс-шопі

Фото: ТСН.ua

Ці речі точно допоможуть урізноманітнити ваше інтимне життя.

Іноді наше сексуальне життя стає марудним, буденним і сірим, наче зимова погода за вікном. Тоді краще вносити еротичних "родзинок" і додавати драйву сексуальним ігрищам, що втратили вогник. Зробити це просто — достатньо відвідати найближчий секс-шоп — наодинці, але краще зі своєю половинкою і придбати дещо для покращення особистого життя.

Мій особистий топ-5 виглядає так:

1. Презервативи. Пхі, скажете ви, це ж стандартний еротичний додаток для тих, хто не хоче завагітніти або підхопити якусь хворобу, що передається статевим шляхом. А от ні, навіть така маленька латексна деталь може урізноманітнити ваші ночі.  

Порно: міфи і реальність. Лектор Дмитро Максютенко
Порно: міфи і реальність. Лектор Дмитро Максютенко
% buffered
00:00


Є кілька класних варіантів презервативів, які можна придбати:  

  • кольорові або чорні — це однозначно додасть пікантності вашим стосункам у ліжку, адже таким пеніс свого обранця ви ще не бачили;
  • зі смаком, але не банальної полуниці чи банану, обирайте щось незвичне, наприклад, прохолодну м’яту чи солодкий шоколад. Від такого орального сексу і партнеру приємно, і партнерка буде задоволена несподіваними смаками. Важливо: обирайте німецькі, як би смішно це не звучало. Але ніколи не обирайте презервативи, які світяться вночі: звісно, ви із другою половинкою добряче насмієтеся, але сексу цієї ночі у вас точно не буде.

2. "Зайчики" для клітора. Це однозначно краще, ніж фалоімітатор чи вібратор. "Зайчик" — це еротична іграшка зі своєрідними довгими "вушками", які ніжно (залежить від швидкості, яку ви оберете) пеститимуть ваш клітор. "Зайчики" максимально прості у використанні, їх достатньо одягнути на палець і поринути у задоволення.

3. Наручники. Так-так, вам не почулося. Наручники з рожевим або чорним пушком і металеві — для брутальних ігор. А можна придбати "два в одному" — металеві наручники із пушком, що знімається. Для використання цього сексуального девайсу потрібна довіра у парі, а якщо хоч трішки не довіряєте — придбайте наручники, які зможете самі розімкнути. Вони можуть знадобитися вам під час ігор у стилі БДСМ.

4. Кубики зі сценами з "Камасутри". Це звичайні кубики для ігор, але зі сценами із древнього еротичного трактату "Камасутра". Саме цей невеличкий предмет допоможе вам визначитися, у якій позі або позах, ви сьогодні кохатиметеся. Тому це точно must have для вашого будуару.

5. Гель для пролонгації жіночого оргазму. Хочете, щоб секунда вашого оргазму тривала вічно — обирайте гель для пролонгації жіночого оргазму. На чоловіків такий гель не подіє, але реакція партнерки варта такого придбання.

Гарного вам походу до секс-шопу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація