Як відсвяткувати День святого Валентина, якщо ви самотня

Як відсвяткувати День святого Валентина, якщо ви самотня

Фото: ТСН.ua

Відсутність пари на свято закоханих — це зовсім не привід відмовляти собі у подарунках.

Якщо для вас День святого Валентина хоча б що-небудь означає, проте святкувати його не маєте з ким — це ще не привід сумувати. Здається, це досить розповсюджений у наш час випадок, отже, ви не самотні — що вже плюс.

Варто пам'ятати, що безліч пар, які цього дня триматимуться за руки, сидітимуть у затишних кав'ярнях та цілуватимуться просто вулиць, на жаль, не справжні — не закохані, не щасливі, просто з певної причини ще не встигли розірвати стосунки. Як то кажуть: "не все те золото, що блищить". Тому не варто дивитися навкруги очима, повними сліз, а краще провести цей день із задоволенням для себе.

СУКНЯ

Дозвольте собі покупку, яку постійно відкладаєте на потім. Сукню, туфлі, розкішний комплект білизни або надзвичайну чашку — байдуже. Головне те, що ви давно хотіли, але з різних причин собі відмовляли. Повірте, у новій сукні День Валентина одразу стане веселішим.

 КАФЕ

Переконана, що є в місті така кав'ярня, про яку ви багато чули або десятки разів проходили повз із бажанням зайти, але завжди не вистачало часу. І ось настав слушний момент. Замовте собі всього, чого душа забажає і отримуйте насолоду від атмосфери закладу, запашної кави та нової себе. Час наодинці з собою дуже важливий, тому проводьте його красиво.

МІСТО

Прогуляйтеся містом. Без поспіху, згадуючи щось хороше. Зазирніть до художньої галереї або візьміть квиток у театр чи кіно. Після занурення у мистецтво ви не матимете часу на дурні думки. Та й митців підтримаєте.

ДІМ

Якщо ж усе перераховане вище не підходить — сміливо вирушайте додому. Прихопіть із собою щось смачне, вмикайте хороший фільм і розслабляйтеся. Візьміться, нарешті, за книжку, яку вам давно рекомендували. Або покличте подруг та влаштуйте дівочий вечір. Але обов'язково проведіть цей день із задоволенням.

Якщо не маєте з ким святкувати День Валентина — це зовсім не привід відмовляти собі у подарунках. Любіть себе та будьте щасливими.

Приєднуйтеся до групи ТСН.Блоги на facebook та стежте за оновленнями у розділі! 

Повʼязані теми:

Наступна публікація