Киян запрошують на відкритий урок з української мови: у столиці представлять оригінальний посібник

Киян запрошують на відкритий урок з української мови: у столиці представлять оригінальний посібник

Киян запрошують на відкритий урок з української мови: у столиці представлять оригінальний посібник

На відвідувачів чекає зустріч з кількома відомими особистостями.

8 листопада, о 16-00, на інноваційній платформі DECPlace відбудеться навчально-розважальний захід, присвячений виходу посібника Олександра Авраменка "100 експрес-уроків української".

Українською, по-українськи або по-українському? Скласти чи здати іспит? Протягом дня чи на протязі? Як правильно? Відповіді на ці та багато інших запитань читачі зможуть отримати на відкритому уроці української від автора книжки. У рамках заходу буде проведено справжній диктант, у написанні якого зможуть взяти участь всі охочі. А за результатами тестових завдань учасники зможуть отримати посібники у подарунок.

На відвідувачів чекає зустріч з кількома відомими особистостями, які поділяться з аудиторією своїми історіями, що пов'язані з вивченням української мови.

"Створюючи цю книжку, я мав задум у легкій і цікавій формі розповісти про поширені помилки як у приватному спілкуванні, так і в офіційному" - розповідає автор "100 експрес-уроків української" Олександр Авраменко. – "Аби комфортно було вдосконалювати свою мову й мовлення, пропоную вам коротенькі уроки з ілюстраціями, які сприятимуть якнайкращому запам'ятовуванню норм сучасної української мови". 

Наприкінці заходу кожен відвідувач матиме змогу придбати книгу і отримати автограф автора. 

Олександр АВРАМЕНКО – доцент Київського університету імені Бориса Грінченка, завідувач кафедри гуманітарних дисциплін Технічного ліцею НТУУ "КПІ", лауреат Всеукраїнського конкурсу "Учитель року" (1996), лауреат Міжнародної літературно-мистецької премії імені Григорія Сковороди (2008), багаторазовий переможець Національного конкурсу підручників з української мови й літератури для 5-11 кл., автор серії навчальних посібників для підготовки до ЗНО й державної підсумкової атестації. Автор і ведучий експрес-уроків української в "Сніданку з 1+1".

Захід відбудеться за адресою бул. Л. Українки 23б (м. Печерська), вхід вільний. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація