"Книжковий Арсенал" номінували на премію Лондонського книжкового ярмарку

"Книжковий Арсенал" номінували на премію Лондонського книжкового ярмарку

Фото: УНІАН

Церемонія нагородження відбудеться 12 березня 2019 року у виставковому центрі "Олімпія" в Лондоні. 

Міжнародний книжковий фестиваль "Книжковий Арсенал" номінували на премію Лондонського книжкового ярмарку International Excellence Awards 2019 у номінації "Літературний фестиваль". Про це йдеться в офіційному прес-релізі Лондонського книжкового ярмарку
 
За нагороду змагатимуться ще два фестивалі – Міжнародний літературний фестиваль в Утрехті (Нідерланди) та Міжнародний літературний фестиваль у Макасарі (Індонезія), йдеться на сайті Мистецького арсеналу.
 
"Вперше цього року Лондонський книжковий ярмарок буде представлений на "Книжковому Арсеналі" кількома важливими подіями. Але починати співпрацю із номінування на таку почесну нагороду – це дуже приємно, хоча й несподівано для нас. Це свідчить насамперед про незалежну експертну оцінку, адже щороку у Лондоні відзначають найцікавіші явища у літературі, видавничій і бібліотечній справі.
 
Ця номінація – це результат роботи дуже багатьох людей – від тих, хто починав фестиваль, і тих, хто продовжує працювати над його унікальністю.
 
Це велика подяка команді "Мистецького Арсеналу", але й усім нашим партнерам і учасникам, особливо Британській Раді в Україні, з якою протягом останніх трьох років втілюємо надзвичайні проекти", – прокоментувала генеральна директорка Мистецького арсеналу Олеся Островська-Люта.
 

У короткому списку номінантів премії –  26 країн. Головним лідером є Сполучені Штати Америки, що представлені, зокрема, такими видавництвами як Dialogue Books і Jacaranda Books.

Також серед лідерів – британські видавництва Emerald Publishing і Kogan Page. Бразилія та Індія ідуть слідом за США в різних номінаціях.

International Publishing Industry Excellence Awards – це міжнародна премія, заснована Лондонським книжковим ярмарком та Британською асоціацією видавців, що має на меті продемонструвати світові досягнення й інновації видавничої справи.

Нагадаємо, 26-й "Форум видавців" у Львові відбудеться 18-22 вересня 2019 року, а фокусною темою фестивалю – "Відшукування причетного".

На 20-й національній премії "Книжка року" відзначили найкращі книги українських видавців

На 20-й національній премії "Книжка року" відзначили найкращі книги українських видавців
Наступна публікація