Леонардо Ді Капріо і Роберт де Ніро зіграють в новому фільмі Скорсезе за романом Девіда Ґренна

Леонардо Ді Капріо і Роберт де Ніро зіграють в новому фільмі Скорсезе за романом Девіда Ґренна

Фото: independent.co.uk

Актори співпрацювали з режисером у таких фільмах: Ді Капріо знявся у "Вовку з Уолл-стріт", "Авіаторі", "Острові проклятих", а Роберт де Ніро - "Ірландці", "Казино", "Славних хлопцях".

Леонардо Ді Капріо і Роберт де Ніро зіграють в новому фільмі Мартіна Скорсезе, повідомляє ew.com.

Про це повідомив американський актор Леонардо Ді Капріо під час церемонії вручення премії Гільдії кіноакторів США SAG Awards

Стрічка стане екранізацією однойменної книжки журналіста та письменника Девіда Ґренна "Вбивці квіткової повні: таємниця індіанських убивств та народження ФБР", яку було видано 2017 року.

У фільмі йтиметься про діяльність кримінальних груп, які вбили індіанців в штаті Оклахома, після того, як знайшли на місці їхнього поселення нафтові родовища.

Девід Ґренн — американський письменник, автор бестселерів, журналіст та штатний працівник журналу "Нью-Йоркер".

Автор відомий своїм дебютним твором "Загублене місто Z: Історія убивчої одержимості в Амазонці", який побачив світ 2009 року. Після першого ж тижня продажів, роман посів четверте місце у списку бестселерів за версією газети "Нью-Йорк Таймс". 

Нагадаємо, американський канал CBS анонсував про знімання серіалу-продовження за однойменним романом Томаса Гарріса "Мовчання ягнят". 

Повʼязані теми:

Наступна публікація