Роман "Втрачена дочка" сучасної італійської письменниці Елени Ферранте екранізують

Роман "Втрачена дочка" сучасної італійської письменниці Елени Ферранте екранізують

Фото: bustle.com

Роман опубліковано 2006 року.

Роман "Втрачена дочка" сучасної італійської письменниці Елени Ферранте екранізують, повідомляє variety.com

Головну роль виконає актриса Олівія Колман. Режисеркою та продюсеркою фільму стане Меггі Джилленхол, яка зауважила:  "Коли я прочитала роман "Втрачена дочка" Елени Ферранте, я відчула, що щось таємне і правдиве було сказано вголос, і одразу взялася за кіноадаптацію. Я побачила, скількох людей привернула тема материнства, жіночності, сексуальності, і дуже рада попрацювати з такими талановитими акторами і режисерами ". 

У центрі сюжету - професорка коледжу Леда, яка зустрічає на відпочинку жінку на ім'я Ніна з маленькою дочкою. Нове знайомство повертає головну героїню до своєї психологічної травми і невдачі раннього материнства.

Елена Ферранте (Elena Ferrante, нар. 1943) — псевдонім італійської письменниці. Її романи одержали світове визнання, виграли низку нагород. Книжки Ферранте, в оригіналі написані італійською, перекладено англійською, нідерланською, французькою, іспанською та багатьма іншими мовами. Ферранте найбільш відома завдяки книжковій серії "Неаполітанські романи" — циклу романів про двох подруг з Неаполя, які намагаються вирватися зі свого безглуздого середовища. 2016 року Ферранте увійшла до списку 100 найвпливовіших людей планети за версією журналу Time. 

Нагадаємо, в українському перекладі вийдуть третя та четверта частини серії "Неаполітанські романи" Елени Ферранте

92-га церемонія "Оскара" стала однією з найгарячіших за останні роки

92-га церемонія "Оскара" стала однією з найгарячіших за останні роки

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація