У Харкові презентують фільм-концерт "Розділові Наживо" на основі книжки Сергія Жадана

У Харкові презентують фільм-концерт "Розділові Наживо" на основі книжки Сергія Жадана

Фото: facebook.com/pg/rozdilovi.live

На презентації будуть представлені сцени майбутнього фільму, прем’єра якого відбудеться в кінотеатрах України 11 грудня.

У Харкові 16 листопада 2019 року відбудеться зустріч з авторами фільму-концерту "Розділові Наживо". Про це йдеться на офіційній сторінці проєкту у Facebook. 

"Фільм-концерт "Розділові Наживо" – екранізація перформансу "роздІловІ", культового мультидисциплінарного проєкту мистецької агенції "АртПоле" за участі Сергія Жадана (текст/голос), Олі Михайлюк (ідея/візуалізації), Олексія Ворсоби (музика/акордеон), Томаша Сікори (музика/експериментальні інструменти та саксофон) та Сергія Пілявця (VJ)", - йдеться у повідомленні. 

Вперше проєкт було презентовано у грудні 2012 року в Івано-Франківську та Києві на основі книжки Сергія Жадана "Вогнепальні й ножові". 

Режисер Вадим Ільков та продюсерка Дар’я Бассель розкажуть про особливості зйомок фільму-концерту, технічні й творчі завдання та виклики під час реалізації багатокамерної зйомки. На презентації будуть представлені фрагменти з фільму. 

Детальна інформація заходу за посиланням. 

Нагадаємо, нещодавно вийшов перший трейлер фільму-концерту "Розділові Наживо". 

Повʼязані теми:

Наступна публікація