У видавництві #книголав вийде дитяча книжка про єдинорогів

У видавництві #книголав вийде дитяча книжка про єдинорогів

"Легенди про єдинорогів" доступні для передзамовлення, а скоро з'являться у продажу у книгарнях та дитячих мережевих крамницях.

У видавництві #книголав виходить книжка "Легенди про єдинорогів". Видання складається з восьми історій про єдинорогів та їхньої зустрічі з людьми.

За легендою, цю книжку написав Селвін Фіппс, директор товариства "Магічний єдиноріг".

Подробиці кожного конкретного випадку він по крихті збирав в архівах центрального офісу в Лондоні — зі старезних щоденників, польових звітів, газетних вирізок і записів легенд, що передавались усно від 1577 року з покоління в покоління. До кожної легенди додаються коротенькі досьє, у якому є вид єдинорога, а також інформація про поважного члена товариства чи легендарну особу, яка натрапила на це магічне створіння.

"Ця книжка просто створена для тих, хто любить єдинорогів і магію! Діти обожнюють єдинорогів і мріють їх побачити, тож такі історії надихають вірити у чудо. Легенди розповідають про дуже різних людей і різні країни, що допомагає зацікавити дитину до дослідження світу", — коментує Світлана Павелецька, співзасновниця видавництва #книголав.

Нагадаємо, мовознавець Олександр Авраменко провів масштабний урок та презентував "50 експрес-уроків української для дітей"

Повʼязані теми:

Наступна публікація