У видавництві #книголав вийшла книжка із казковими іграми

У видавництві #книголав вийшла книжка із казковими іграми

Фото: madresylistas.com

Книжка вже у продажу.

Видавництво #книголав презентувало книжку "Подорож у казку. Настільні ігри для веселого дозвілля", яка дозволить всією родиною поринути у світ пригод разом із знайомими персонажами. 

У виданны зібрано вісім історій за мотивами популярних казок, які представлені у форматі настільної гри.

До книжки відібрано такі популярні казки: "Книга Джунглів", "Гензель і Ґретель", "Аліса в Країні Чудес", "Пітер Пен", "Чарівник Країни Оз", "Шуролов із чарівною флейтою", "Піноккіо" та "Аладдін". В кожної гри є легкі правила, які зазначено на сторінках книжки. Аби розпочати гру – варто зібрати кубик та обрати фігурку героя, які йду у комплекті з книгою. Завдяки унікальному формату, зручно грати дома та у подорожі.

Авторка книжки, Анна Ленг, угорська графічна дизайнерка та ілюстраторка. Живе та працює у Мілані. Із дитинства любила настільні ігри, але не просто грати в них, але і створювати власні. Про своє захоплення авторка не розповідала знайомим та друзям, але одного разу подруга зі своєю дочкою побачили напрацювання Анни. Дівчинку наскільки захопили ігри, що авторка поглянула на захоплення із зовсім іншого боку. 

"Такі видання привчають дітей до книжок. На жаль, так склалося, що для деяких діток процес читання асоціюється із чимось нудним та не веселим. Але завдяки тому, що цікава гра представлена у форматі книги – дитина поступово буде змінювати своє відношення до книжок. Тому, якщо ви ніяк не можете "подружити" свою дитину із книжкою – "Подорож у казку. Настільні ігри для веселого дозвілля" – стане ідеальним початком" – розповідає Світлана Павелецька, співзасновниця видавництва #книголав.

Нагадаємо, нещодавно вийшла книжка "Дивовижна наука", де зібрано 70 експериментів для дітей. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація