У видавництві #книголав вийшов новий роман Ірени Карпи

У видавництві #книголав вийшов новий роман Ірени Карпи

Фото: knigolove.com.ua

Книжка вже доступна у продажу.

Найочікуваніший роман весни "Добрі новини з Аральського моря" Ірени Карпи вже з’явився у видавництві #книголав. Історії про чотирьох українок у Франції вражатимуть неймовірними пригодами та паризькою атмосферою. 

Вчора, 22 травня, відбулась передпрем’єра роману для друзів авторки книжки на вечірці в Києві.

До написання роману Ірену Карпу надихнув переїзд до Франції кілька років тому.

"Новий роман Ірени став справжньою українською адаптацією популярного серіалу "Секс і місто". Авантюри, скандали та історії кохання. Як на мене, це ідеальне чтиво для відпустки. Історія максимально захоплює із перших сторінок", – ділиться першими враженнями Світлана Павелецька, співзасновниця видавництва #книголав.

"Цю книжку можна навіть не читати. Її можна купити і гладити, настільки ці срібні пухирці на обкладинці приємні для нервових закінчень. Серйозно: давно не тримала в руках настільки добре зробленої книги. А загалом, то історії в романі так засмоктують, що перші читачі вже почали атакувати мене, ділячись власними паризькими історіями. А що – why not? Наступна історія може бути вашою. Чи вона вже в цій книжці?", – розповідає Ірена Карпа, авторка роману.

Книжка вже доступна у продажу. Її можна придбати у фірмовій крамничці видавництва #книголав у ТЦ GLOBUS 1. Протягом тижня видання з’являтиметься на полицях магазинів та книгарень.

Нагадаємо, у п`ятницю, 24 травня, Ірена Карпа презентує роман для усіх відвідувачів ІХ Міжнародного фестивалю "Книжковий Арсенал". До події також приєднається письменниця Гаська Шиян. Разом із Іреною вони говоритимуть про написання роману, його героїв та досить приємний результат.

А у суботу, 25 травня, Ірена Карпа зустрінеться зі своїми шанувальниками на автограф-сесії, яка також відбуватиметься у рамках "Книжкового Арсеналу".

Повʼязані теми:

Наступна публікація