Українською вийде бестселер "Ель-Пасо" відомого американського письменника Вінстона Грума

Українською вийде бестселер "Ель-Пасо" відомого американського письменника Вінстона Грума

Фото: blueandgrayeducation.org

Письменник відомий бестселером "Форрест Гамп".

У березні в українському перекладі вийде бестселер Роберта Ґалбрейта "Убивчий білий". Про це повідомляє пресслужба видавництва "КМ-Букс". 

Роман про героїзм, кохання та прагнення до справедливості із хвацько закрученим сюжетом. У ньому з’являються все нові історичні й вигадані персонажі, які так чи інакше залучаються до участі в гонитві за невловимим Панчо Вільєю. "Ель-Пасо" з його перестрілками, ризикованими втечами, видовищним боєм биків оживляє один із поворотних моментів в історії та становить яскравий портрет південно-західної Америки в останні дні Дикого Заходу.

Англійською  мовою роман "Ель Пасо" було видано 2016 року.

Вінстон Грум — відомий американський письменник. Насамперед відомий як автор роману "Форрест Гамп" (1986), який 1994 року під однойменною назвою екранізував Роберт Земекіс. Фільм став культурним феноменом та здобув шість кінопремій "Оскар". 1995 року світ побачив сиквел роману — "Форрест Гамп і компанія".

Окрім художньої літератури, Вінстон Грум також пише у жанрі нон-фікшн та зачіпає найрізноманітніші теми, серед яких, зокрема, громадянська війна в США та Перша світова війна.

Нагадаємо, українською вийде бестселер Роберта Ґалбрейта "Убивчий білий". 

Повʼязані теми:

Наступна публікація