Українською вийде детектив відомого італійського письменника Донато Каррізі

Українською вийде детектив відомого італійського письменника Донато Каррізі

Фото: illibraio.it

Донато Каррізі за освітою юрист-кримінолог.

У вересні у видавництва Vivat вийде друком детектив відомого італійського письменника Донато Каррізі "Ловець невинних душ" (Il tribunale delle anime). Про це йдеться на сторінці видавництва у Facebook.

Події детективного роману розгортаються в Римі, що постає з уяви автора зовсім не таким, до якого всі звикли. Місто архітектурних шедеврів і мистецьких насолод оповите цілим павутинням злочинів на тлі містицизму. Люди безслідно зникають, як-от звичайна студентка із зачиненої зсередини квартири.

Поліція вже незабаром розвела руками, і за пошуки дівчини взявся Маркус — спеціаліст із аномалій, що має здатність бачити послання зла в найзаплутаніших злочинах. На своєму шляху він зустрічає Сандру — інспекторку-криміналістку, чия робота полягає у фотографуванні місць, де сталося вбивство.

Фото: vivat-book.com.ua

Поки Маркус і Сандра намагаються розв’язати таємничу загадку, перед їхніми очима відкривається жахливий світ, схований у темних нетрях Рима. 

Донато Каррізі - всесвітньо відомий італійський автор детективів. За освітою юрист-кримінолог. Вирішив писати сценарії для кіно і телебачення. Письменник живе у Римі. Книжки письменника стали світовими бестселерами. 

Найвідоміший детектив Каррізі - "Дівчина в тумані" (2015), що стала бестселером у 26 країнах світу і розійшовся тиражем понад мільйон примірників. Через два роки детектив було екранізовано, де головну роль зіграв актор Жан Рено.

Нагадаємо, світовий бестселер австралійського письменника Ґреґорі Девіда Робертса "Шантарам" екранізують

Повʼязані теми:

Наступна публікація