Українською вийде книжка "Листи Безоса. 14 принципів зростання бізнесу від Amazon" від експерта із технологій і ризиків Cтіва Aндерсона

Українською вийде книжка "Листи Безоса. 14 принципів зростання бізнесу від Amazon" від експерта із технологій і ризиків Cтіва Aндерсона

Фото: Associated Press

Книжка очікується 8 червня

На початку червня у видавництві "BookChef" вийде книжка "Листи Безоса. 14 Принципів зростання бізнесу від Amazon", повідомляє пресслужба видавництва.

Джеффа Безоса – засновника Amazon – називають найбагатшою людиною в історії. В 2018-му його статок оцінюють у 150,7 млрд доларів. Підприємці дивуються успіху Amazon і шукають, в чому ж секрет Безоса. Відповідь прямо під носом: усе про ведення бізнесу Джефф Безос розповідає у своїх щорічних листах до акціонерів. Стів Андерсон уважно вивчив усі листи і на їхній основі виділив 14 принципів зростання, які щодня використовують у компанії Amazon.

Пригадайте, як часто вам пропонують звернутися за консультацією до бізнес-експерта або коуча? А тепер уявіть, що вашим коучем став Джефф Безос. Що б ви його запитали? Що хотіли б дізнатися про створення бізнесу? У цій книжці всі відповіді.

Засновник Amazon Джефф Безос завжди пов'язував стрімке зростання із постійними експериментами й можливими невдачами.  Але як невеличка книгарня перетворилася на глобальний бізнес із обсягами продажів у 100 мільярдів доларів?

Готовність до ризику - це ключ, який відкрив двері для розвитку Amazon. Проте ці ризики були ретельно обмірковані, обчислені й узгоджувались із загальною бізнес-стратегією.

У листах до акціонерів Джефф Безос розповідає про мотиви своїх управлінських рішень і принципи управління: як тестувати нові ідеї;  які драйвери розвитку стали визначальними для Amazon;  як підходити до ухвалення стратегічних рішень. Експерт із технологій і ризиків Стів Андерсон проаналізував ці листи, щоб розкрити 14 основних принципів зростання бізнесу Amazon.

З цієї книжки ви дізнаєтеся, як розвивається бізнес і як навчитися швидко робити вибір й розв’язувати типові проблеми, а також що означає "стати компанією першого дня" і як реалізувати принципи Безоса у власній справі.

"Листи Безоса" - це ваша дорожня мапа, що допоможе навчитися ризикувати обмірковано, зростати швидко, управляти людьми та процесами ефективно.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація