Українською вийде роман-продовження відомої англійської блогерки Зої Заґґ "Дівчина онлайн у турне"

Українською вийде роман-продовження відомої англійської блогерки Зої Заґґ "Дівчина онлайн у турне"

Фото: famousbirthdays.com

Це другий роман популярної трилогії.

Наприкінці листопада українською вийде роман-продовження історії "Дівчина онлайн у турне" відомої англійської письменниці та блогерки Зої Заґґ. Про це йдеться на сторінці "Видавництва Старого Лева" у Facebook. 

За сюжетом шістнадцятирічна блогерка Пенні після того, що сталося минулого навчального року, більше не виходить онлайн. ­Разом зі своїм хлопцем-музикантом Ноа вона вирушає в турне Європою у передчутті нових вражень. Проте виявляється, що гастрольне життя не таке захопливе, як вона собі уявляла: Ноа надто заклопотаний і не має на неї часу, а хтось шле дівчині листи з погрозами. Чи впорається Пенні з новими викликами і чи вдовольниться статусом "дівчина рок-зірки", забувши про власну мрію.

Фото: starylev.com.ua

Зої Заґґ (Зоелла) - відома блогерка з Брайтона (Велика Британія). Її влоги про красу, моду і стиль життя збирають мільйони підписників у YouTube. 2011 року вона отримала нагороду від журналу Cosmopolitan за "найкращий влог про красу", а наступного —  "найкраща б’юті-блогерка".

Також Заґґ двічі отримувала нагороду як "найкраща б’юті-блогерка Великої Британії" (2013, 2014 роки), приз підліткових симпатій на "Радіо І". 2015 року випустила свою другу колекцію косметичних продуктів Zoella Beauty.

Її дебютний роман "Дівчина онлайн", вийшов у листопаді 2014 року і побив рекорд за перший тиждень продажів. Українською книжка вийшла 2018 року у "Видавництві Старого Лева". 

2016 року Зої Заґґ анонсувала про вихід третьої книжки. У березні 2019 року вийшов четвертий роман - "Дівчина онлайн запрошує в гості".

Нагадаємо, українською вийде роман відомого французького письменника Давіда Фоенкіноса "До краси". 

Повʼязані теми:

Наступна публікація