В Австралії молодий письменник розпочав незвичайний виклик

В Австралії молодий письменник розпочав незвичайний виклик

Фото: bdnews24.com

Метт Цурбо не має вищої освіти і працює на фермі вирощування устриць, а ввечері пише оповідання.

Молодий тато та письменник Метт Цурбо (Matt Zurbo) із Австралії розпочав незвичайний виклик -  365 дитячих історій за 365 днів, повідомляє bdnews24.com з посиланням на The New York Times.

Свій виклик письменник назвав одою маленькій дочці Сіело, для якої з любов’ю щодня пише історії у різних художніх напрямках і безкоштовно публікує їх на сайті. Наразі вже опубліковано 335 історій.

"Коли пишеш історію для видавництва, то потрібно чекати три роки, поки її  опублікують. Це занадто довго. Світ переповнений історіями та ідеями.  Чому я це роблю? Тому що це весело. Тому що я люблю історії. Тому що це виклик. Тому що я люблю давати. Бо життя коротке",- йдеться у повідомленні. 

Метт Цурбо опублікував сім книжок для дітей. Його друга книжка I Got a Rocket (1997) увійшла до короткого списку престижної австралійської нагороди Children's Book of the Year Award, яку пізніше екранізували у анімаційний серіал.

"Історії надихають уяву! Через уяву ми створюємо кращий світ. Я маю надію, що ця ода, створена з любові, подарує вам радість!" – на сайті звертається письменник до фанатів. 

Фото: bdnews24.com

Читати історії можна за посиланням 365 kids books in 365 days

Нагадаємо, The Washington Post опублікував рейтинг 100 найкращих книжок від 1 до 100 років. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація