Українською вийшов бестселер "Сім звичок надзвичайно ефективних сімей" Стівена Кові

Українською вийшов бестселер "Сім звичок надзвичайно ефективних сімей" Стівена Кові

https://press.farm/ / Фото: press.farm

Автор розкриває тему сімейних стосунків і запропонує практичні поради щодо вирішення повсякденних і виключних проблем, які руйнують сім’ї й навіть цілі спільноти.

У видавництві BookChef в українському перекладі вийшов бестселер "Сім звичок надзвичайно ефективних сімей" Стівена Кові. Про це повідомляє пресслужба видавництва.

Автор розкриває тему сімейних стосунків і запропонує практичні поради щодо вирішення повсякденних і виключних проблем, які руйнують сім’ї й навіть цілі спільноти.

 "Сім звичок надзвичайно ефективних сімей" - це новий погляд на описані автором звички ефективних людей. Цього разу популярна концепція використовується для встановлення теплих і близьких стосунків в сім'ї. Також батько дев’яти дітей та дід 43 онуків Стівен Кові дає поради щодо вирішення проблем, які рано чи пізно стають перед кожним з нас, наводячи приклади історій з життя власної родини.

Автор рекомендує відкрити рахунок у банку емоцій: "Цей рахунок в емоційному банку показує якість ваших стосунків з іншими людьми. Працює як звичайний банк, де ви можете робити "вклади", на зміцнюючи довіру в стосунках, або "вилучати" кошти, вдаючись до дій, які довіру послаблюють."

Стівен Кові - батько 9 дітей і дід 43 онуків, володар 7 почесних докторських ступенів, який отримав всесвітнє визнання як фахівець у сфері лідерства та сімейних відносин. Автор світових бестселерів й один із 25 найвпливовіших американців за версією журналу Time. Кові вчить, що шлях до гармонійних стосунків у родині не має бути гладким, рівним та ідеальним: кожен з нас на своєму шляху помиляється, діє емоційно та нерозумно. Але шанс відновити гармонію є завжди, як би ви не “налажали” в процесі її створення.

Стівен Річардз Кові — американський письменник, підприємець та мотиваційний спікер. Найвідомішою його книгою є "7 звичок надзвичайно ефективних людей". Також він є автором таких книг, як "Перше спочатку", "Принциповоцентричне лідерство", "7 звичок надзвичайно ефективних сімей", "Восьма звичка: від ефективності до величі" та інших. В останні роки життя був професором у Школі бізнесу Джона Гантсмена в Університеті штату Юта.

Нагадаємо, в українському перекладі вийшла книжка "Чому чоловіки не слухають, а жінки не можуть читати карти?" Аллана Піза

Повʼязані теми:

Наступна публікація