Валентина Хамайко вперше показала обкладинку своєї кулінарної книжки "Солодка неділя"

Стартувала акція замовлення книжки телезірки за спеціальною ціною на Yakaboo.  

Ведуча  1+1, турботлива дружина та багатодітна матуся Валентина Хамайко показала, якою буде  її перша кулінарна книжка "Солодка неділя" -   збірка домашніх найсмачніших десертів. До неї ввійшли 58 рецептів - їх вистачить, щоб цілий рік щонеділі тішити  рідних новим смаколиком,  відповідно до свят та сезону. 

До уваги читачів - колекція унікальних смачних ідей з рубрики  "Солодка неділя" і не тільки від ведучої шоу "Сніданок.Вихідний" на 1+1. Це авторські творчі рішення, розроблені Валентиною - сертифікованим спеціалістом із пекарського мистецтва,  щоб кожна сучасна господиня, матуся, дружина могла з легкістю відтворити ці шедеври у себе на кухні та подарувати неповторний духмяний затишок близьким. Це смакота, яка збиратиме родину за столом, це традиції, які зміцнюють сім'ю, це тепло і любов.

"Ми живемо в шаленому ритмі... У часи, коли жінка народжує дітей без відриву від роботи та будує кар'єру, у світі, в якому легше купити, аніж витратити час і зробити самому. Але так важливо в цій метушні не розгубити сімейного затишку і зберегти тепло в родині! Нехай у неділю у вашому домі пахне здобою, сім'я збирається разом, а діти чекають цього дня як маленького свята!" - каже Валентина Хамайко. 

Валя - не просто зірка ТБ, а й  профі, яка навчалася у видатних майстрів Європи. Свої рекомендації збірці  написали французькі пекарі Рішар Бертіне та Домінік Лє Фошер, у яких Валентина навчалася пекарського мистецтва, а також український шеф-кухар і кондитер Євген Сушко. 

"Найкраще закінчення трапези з друзями чи рідними – це велика порція смачного десерту, - зазначив професійний шеф-кухар і пекар з 30-річним досвідом Рішар Бертіне, – Валентина зібрала у книжці десерти для створення справжнього свята!" 

"Мені здається, обкладинка книжки вийшла дуже смачною! До речі, рецепти двох тортів, які ви бачите,  розписані детально в збірці під номерами 20 і 38.  Ці красиві солодкі історії будуть вас єднати з близькими людьми і даруватимуть щастя", – запевнила авторка Валентина Хамайко.

Основна тема книжки – солодка випічка, запорука приємного аромату та затишку в домі. Це домашній календар особливих страв! Всі рецепти вишукано й смачно ілюстровані та розділені за місяцями року, щоб якнайкраще доповнити недільні сніданки, дні народження, весілля та особливі дати вашої родини. У книжці є родинний мамин рецепт торта від ведучої новин ТСН Наталії Мосейчук  - це "Королівський медовик", який вона залюбки пече для своїх синів і чоловіка. 

Робота над "Солодкою неділею" на фініші - завершується друк. Вихід у світ збірки заплановано на початок вересня, однак усі охочі вже можуть робити замовлення за посиланням за акційною ціною 250 гривень. Тираж обмежено, тож будьте першими! А найперші 100 покупців гарантовано отримають у подарунок вишуканий рушничок від виробника стильного домашнього текстилю English Home. Поспішайте! 

"Сніданок.Вихідний" виходить в ефір з відпустки 26 серпня.­

Повʼязані теми:

Наступна публікація