Відома американська актриса Різ Візерспун порадила найцікавішу книжку листопада

Відома американська актриса Різ Візерспун порадила найцікавішу книжку листопада

Фото: metro.co.uk

Різ Візерспун – книголюб. Акторка заснувала свій блог Reese’s Book Club, за яким стежать близько одного мільйона користувачів. Візерспун на власному прикладі заохочує і розвиває культуру читання у всьому світі. 

Відома американська актриса Різ Візерспун назвала книжку листопада. Про це йдеться на сторінці книжкового клубу акторки у Facebook. 

Цього місяця акторка обрала новий роман анлійської відомої письменниці Джоджо Моєс "Даруючи зірки" (The giver of stars), яка вийшла друком у жовтні 2019 року.

"Я не можу назвати найкращу книжку цього місяця. окрім, The giver of stars Джоджо Моєс. Протягом багатьох років я є фанатом письменниці.  Її персонажі такі переконливі. Ви  знаєте, як я люблю історичну фантастику. Це історія відбувається у Кентукі 1930 року. Це роман про особливу силу жінок, насправді захоплює",- йдеться у повідомленні.

Фото: facebook.com/pg/ReeseWitherspoon

Джоджо Моєс здобула світове визнання романом "До зустрічі з тобою" 2013 року. Книжка стала бестселером. За право екранізації боролися провідні кінокомпанії світу, а дісталося воно студії Metro Goldwyn Mayer. Твір перекладено 40 мовами і опубліковано мільйонними тиражами у всьому світі. 

Нагадаємо, новий роман "Місто дівчат" Елізабет Ґілберт екранізують

Повʼязані теми:

Наступна публікація