Відома американська телеведуча і письменниця зізналася у сексуальному насильстві з боку батька

Відома американська телеведуча і письменниця зізналася у сексуальному насильстві з боку батька

Фото: www.latimes.com

Розі О'доннелл написала книжку, яка побачить світ на початку квітня.

Американська телеведуча (ток-шоу The View), актриса і ЛГБТ-активістка Розі О'Доннелл написала книжку "Дами завдають удару у відповідь. Точка зору" (Ladies Who Punch: The Explosive Inside Story of The View), яка побачить світ на початку квітня. Однак уже зараз автор привертає увагу до своєї роботи, розповідаючи подробиці, повідомляє pagesix.com.

Розі О'доннелл зізналася, що в дитинстві піддалася сексуальному насильству з боку батька.

Фото: www.latimes.com

"Вся ця історія почалася рано, а коли померла мати, закінчилася жахливо. Батько залишився з п'ятьма дітьми, про яких треба було дбати. Загалом, я не люблю про це говорити. Звичайно, подібні речі змінюють все. Будь-яка дитина, що опинився в подібному становищі, особливо з вини члена сім'ї, відчуває себе абсолютно безпорадним", - розповідає телеведуча.

У батьків було пятеро дітей, а Розі - третя дитина. Мама знаменитості померла від раку грудей за 4 дні до 11-річчя Розі. Скандальний батько помер від раку в серпні 2015, йому було 81.

Розі О'доннелл — американська телеведуча, комедійна актриса, продюсер, співачка, блогер, ЛГБТ-активістка.

Вона стала популярною після виступів у різних стенд-ап комеді-шоу на початку 1980-х років. Від 1996 до 2002 рік вона вела власне шоу "Розі О'доннелл шоу", яке отримала кілька денних премій "Еммі". У період знімань свого ток-шоу вона випустила свою першу книжку під назвою "Знайди мене" (Find Me).

2006 року стає ведучою ток-шоу The View (замінила Мередіт Віейру). Після її приходу і невеликого зміни структури шоу рейтинги проекту помітно збільшилися і воно стало одним з найпопулярніших проектів денного телебачення. 2008 року шоу спільно з Розі виграло "Денну премію Еммі".

2013 року грає Риту в телесеріалі "Фостери".

Нагадаємо, автор "П'ятдесяти відтінків сірого" випустить новий роман про сучасну Попелюшку.

Телеканал ПЛЮСПЛЮС та видавництво Ранок випустили серію унікальних книг-конструкторів

Телеканал ПЛЮСПЛЮС та видавництво Ранок випустили серію унікальних книг-конструкторів

 

Наступна публікація