Відомі українські музиканти та актори долучилися до відеочитань улюблених віршів Ліни Костенко

Відомі українські музиканти та актори долучилися до відеочитань улюблених віршів Ліни Костенко

Фото: facebook.com/pg/ababahalamaha.publishers

До флешмобу можуть долучитися усі охочі.

Щороку до дня народження Ліни Костенко відомі українські музиканти, актори та усі охочі долучаються відеочитань улюблених віршів письменниці та викладають у соцмережах та на Youtube-каналах.

Цьогоріч свої улюблені вірші прочитали:

Відома українська співачка, солістка українського гурту The Hardkiss Юлія Саніна читає улюблений вірш "Десь, кажуть, є гора...".

Відомий український співак та композитор, учасник "Голос країни" Dima Libra (Дмитро Іващенко) читає улюблений вірш Ліни Костенко "Я хочу знати". Крім того, днями український співак на вірші Ліни Костенко записав нову пісню "Урагани".

Також до привітань долучився відомий український актор театру та кіно Євген Нищук. На сторінці у Facebook привітав письменницю тп рочитав вірш "Життя іде і все без коректур".

"Дорога Ліно Василівно!
Ніяких слів не вистачить, щоб описати ту ступінь моєї любові та поваги до Вас!

Ви — символ мистецтва, яке понад часом і простором! Ви надихаєте наш світ, зболений і вистражданий, який і нині переживає нові виклики та не дає опустити руки. Ваше слово лікує та дарує крила, а Ваша поезія мій особистий Маяк та життєвий орієнтир.

І сьогодні у цей теплий весняний день я сердечно вітаю Вас! І нехай Ваше ніжне серце наповниться тією безмежною любов‘ю, яку мільйони людей відчуває до Вас! "За нашу і Вашу свободу", Ліно Василівно!", - йдеться у повідомленні. 

Дорога Ліно Василівно! Ніяких слів не вистачить, щоб описати ту ступінь моєї любові та поваги до Вас! Ви — символ мистецтва, яке понад часом і простором! Ви надихаєте наш світ, зболений і вистражданий, який і нині переживає нові виклики та не дає опустити руки. Ваше слово лікує та дарує крила, а Ваша поезія мій особистий Маяк та життєвий орієнтир. І сьогодні у цей теплий весняний день я сердечно вітаю Вас! І нехай Ваше ніжне серце наповниться тією безмежною любов‘ю, яку мільйони людей відчуває до Вас! «За нашу і Вашу свободу», Ліно Василівно! ❤️

Опубликовано Євгеном Нищуком Четверг, 19 марта 2020 г.

Також прочитав вірш Олексій Донцов, музикант так композитор: 

Також прочитала вірш відома українська співачка гурту Frankie band, учасниця "Голос країни" Олена Діаманді: 

Нагадаємо, що читати під час карантину: у вільному доступі найцікавіші книжки. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація