Відомий американський письменник Ден Браун випустить дебютну книжку для дітей "Чарівна симфонія"

Відомий американський письменник Ден Браун випустить дебютну книжку для дітей "Чарівна симфонія"

Фото: masterclass.com

В Україні "Чарівна симфонія" вийде зі світовою прем’єрою – 1 вересня 2020 року.

Відомий американський письменник Ден Браун випустить дебютну книжку для дітей  "Чарівна симфонія", повідомляє пресслужба видавництва "Клуб сімейного дозвілля". 

Ілюстроване видання вийде друком у американському видавництві Random House Books for Young Readers Group накладом у 150 000 примірників у 27 країнах.

Ден Браун все життя займається музикою. На створення книжки його надихнули класичні дитячі симфонічні казки, як-от "Петро і Вовк" Прокоф’єва і книжки з картинками його дитинства. У "Чарівній симфонії" він поєднує музику і казку, щоб допомогти новому поколінню молоді за допомогою новітніх технологій повністю заглибитися у його твір.

"Я обожнюю оповідання, і завжди намагався вплести у свої романи різні теми. У “Чарівній симфонії” я спирався на цю ідею і створював справжній багатошаровий продукт, використовуючи три різних мови водночас – мистецтво, музику і поезію. Як опера захоплює своїх глядачів прекрасними виставами, драматичним музикальним супроводом і ліричною драмою, так і "Чарівна симфонія" намагатиметься стати захопливим святом для очей, вух і розуму одночасно", — пояснює Браун.

Фото: bookclub.ua

Водночас із книжкою у вересні вийде альбом дитячої класичної музики, у виконанні відомого Zagreb Festival Orchestra (Parma Recordings), який буде доступний на усіх цифрових платформах.

"Чарівна симфонія" - це унікальна розважальна дитяча книжка з картинками, у якій грайливий Маестро Миша, надійний диригент з паличкою у руках, веде читачів з собою у подорож, під час якої він відвідує низку друзів-тварин, від пантер і кенгуру до слонів і синіх китів.

Фото: bookclub.ua

Кожна проілюстрована розгортка присвячена певній тварині, на кожному з них пропонується мудра життєва порада, які надихатимуть на розмови на теми співчуття, терпіння, поваги і впевненості, а також усвідомлення, вміння повільно сприймати життя і суспільство.

Ілюстрації створила угорська ілюстраторка і графічна дизайнерка - Сьюзан Баторі.

Діти і дорослі зможуть насолоджуватися цією книжкою, як читаючи її вголос, так і слухаючи оригінальні музичні композиції під час читання – музичні фрагменти підібрані до кожної тварини – за допомогою безкоштовного інтерактивного додатка у смартфоні, який завдяки доповненій реальності миттєво програватиме пісні на відповідній сторінці. Для цього на неї потрібно навести камеру телефона. Попередній перегляд музичних композицій і зображень доступний на wildsymphony.com. Після виходу книжки музичний застосунок можна буде безкоштовно завантажити на сайті чи отримати його за допомогою QR-коду у "Чарівній симфонії".

Ден Браун – автор численних міжнародних бестселерів, зокрема "Код да Вінчі", "Інферно", "Втрачений символ", "Янголи та демони", "Точка обману", "Цифрова фортеця" і "Джерело".

Також Ден Браун працює над новим трилером про пригоди Роберта Ленгдона.

Нагадаємо, в українському перекладі друком вийде роман лауреатки Букерівської премії Маргарет Етвуд "Заповіти".

Повʼязані теми:

Наступна публікація