Ельчін Сафарлі презентує новий роман у Львові

Ельчін Сафарлі презентує новий роман у Львові

Фото: www.trend.az

Письменник відомий як автор роману "Солодка сіль Босфору" (2008), в центрі сюжету якого — журналіст із Баку та "місто душі" Стамбул.

У рамках 26 BookForum у Львові Ельчін Сафарлі презентує новий роман "Дім, де жевріє світло", в українському перекладі виданий BookChef. Про це йдеться на офіційному сайті "Форуму видавців".

Це історія — діалог про любов у всіх її виявах: "...я бачу в цих словах істину — вони про справжню любов, про любов на все життя, про те, що така любов насправді є. І щоб її відшукати, не треба нікуди їхати, достатньо повернути ключ у замку: обіймати міцно-міцно, радіти тому, що стрічаєш у новому дні, й уміти віднаходити спокій. Немов сидиш на березі липневого моря із заплющеними очима, але з відкритим серцем. Коли ти зустрінеш і пізнаєш себе, то зустрінеш і пізнаєш того, з ким захочеться заспівати улюблених пісень і заварити не одне горнятко кави". 

Ельчін Сафарлі - сучасний азербайджанський письменник та журналіст. У своїх романах розповідає про східні традиції, культуру, побут та кохання. Насамперед відомий як автор роману "Солодка сіль Босфору" (2008), в центрі сюжету якого — журналіст із Баку та "місто душі" Стамбул.

Нагадаємо, 18-22 вересня 2019 року у Львові  відбудеться 26 BookForum

Повʼязані теми:

Наступна публікація